Setari Cookie-uri

Poveste de viata: Cauta iubirea intai in tine apoi cere de la altii

Femeia care iubeste nu barbatul, ci ideea de barbat

Foto crabgarden/ Shutterstock

Am fost colege de liceu si pana la un punct, eram croite din acelasi material. Amandoua dezinvolte, amandoua fara teama. Insa acolo unde eu faceam cu masura, ea depasea limitele. Asa se face ca in cele din urma, drumurile noastre s-au distantat, chiar daca nu s-au despartit complet inca. De cand a intrat in adolescenta, ea avea un lipici fenomenal la baieti. Ii putea agata chiar si cand trecea strada sa ia paine insa dupa o saptamana, doua, hai o luna, cei mai multi dintre ei plecau fluierand. Cum se intampla de regula in liceele noastre, ea a capatat o reputatie proasta. Habar n-am cine i-a pus contor si cine insemna la raboj sau mai ales de ce ii interesa atat de tare insa cert e ca de fiecare data cand trecea pe langa un grup de baieti din liceu, isi dadeau coate si-si povesteau unul altuia ce figuri porno au pus in scena cu prietena mea, desi unii dintre ei nici macar nu stiau cum o cheama, cu atat mai putin cum arata pe sub uniforma. Chiar si asa, ea nu baga niciodata de seama privilre lungi, susotelile nesimtite si scenariile de SF care se faceau in urma ei. Ea era pur si simplu fericita pentru ca primea atentie, nici nu conta de la cine. In ea a fost tot timpul un gol pe care nu stia sa il umple singura si care a macinat-o pana la os si regret.

Citește și:

In cele din urma, unul din ceata de coate-goala care aveau fantezii cu ea s-a indragostit lulea iar ea nu putea fi altfel decat fericita ca nu mai era singura niciun moment. Primea atentia de care avea nevoie, cadouri scumpe care ii luau ochii iar dupa ce mandrul si-a luat permisul, o vedea toata lumea cum coboara din masina in poarta liceului. Dupa cateva luni, lucrurile au inceput sa se schimbe. Prietena mea era pazita tot timpul de iubitul ei, de teama sa nu o fure cineva, de teama sa nu isi gaseasca altceva, de teama sa nu ii bage prietenele ei prostii in cap. Nu mai vorbeam cu ea decat din cand in cand si imi spunea cu ochii plini de lacrimi de tristete ca e fericita si ca pisi a scos-o la nu stiu ce bodeguta mai mult sau mai putin cocheta. Nu neg faptul ca era si e inca materialista insa refuz sa o judec pentru asta.

Din fragmente si bucati, mi-am dat seama ca ea nu il iubeste pe Pisi. Pisi e acolo ca sa umple golul ala si sa o pazeasca de cel mai negru cosmar al ei: singuratatea. Dupa ce au mai trecut anii peste ei, sexul a fost inlocuit de certuri iar cuvintele de alint au fost inlocuite de schimburi de injuraturi. Am asistat o singura data la o astfel de scena intre ei si m-am simtit ca la stadion. Mame, simboluri religioase, persoane decedate, parti anatomice, nimic nu a lipsit din meciul de sictir la categoria grea. As fi ras daca nu era atat de trist. Pe deasupra, s-au inselat unul pe altul de cateva ori iar ea imi tot spunea ca desi nu il iubeste, ar vrea sa se marite cu el ea. Argumentele erau clasice si proaste: ca sunt de atatia ani impreuna, ca ea ce o sa faca cu viata ei si mai ales, ca are o varsta (abia trecuse de 20 de ani). Prietena mea voia sa se marite si gata!

Citește și:

De altfel, dorinta ei s-a implinit insa nu cu Pisi. L-a inselat la un moment dat cu un barbat macinat de o teama asemanatoare si de dorinta nebuna de a intra, maica, in randul lumii. Tot din cauza varstei. Tot pe la 20 si un pic de ani. Prietena mea s-a despartit de Pisi Intaiul si s-a maritat in trei luni cu Pisi Doiul. Nu l-a iubit niciodata pe niciunul dintre ei, ci a iubit doar ideea de barbat prezent langa ea, fara alte doleante. Ceea ce n-am reusit sa ii explic niciodata a fost ca trebuie sa se iubeasca intai pee a, apoi pe altcineva. Ea e acum la al doilea copil si m-a chemat la botez. Nu e fericita nici cu Pisi Doiul insa e linistita ca nu o sa divorteze de ea. Nu are de unde sa ii plateasca pensia alimentara.

Foto prima pagina Ollyy/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.