Setari Cookie-uri

Dragostea este un ideal, casatoria este realitatea

Fiecare viseaza la jumatatea sa sufleteasca, acea persoana cu care sa isi imparta placerile si greutatile, alaturi de care sa petrecea fiecare dimineata intr-o atmosfera placuta, energizanta pentru intreaga zi si alaturi de care sa intemeieze o familie, sa aiba copii si totodata sa aiba libertate, sa nu se simta ingradit.

Auzin de divort, mi-a sus cat de mult ma iubeste, insa vorbele pentru mine deja nu mai aveau valoare. Mi-a promis ca va incerca sa se schimbe, dar in alte cateva luni nu am vazu nici o schimbare. Am incetat si eu sa fac mai mult decat puteam, asfel ca totul se destrama usor-usor. Nu am mai suportat si am luat decizia despartirii...

Acum cred ca este foarte important sa convietuiesc cu cel care imi va mai fi vreodata pretendent pe drumul vietii. Am inteles ca nu este de ajuns sa comunici, trebuie ca si partenerului sa ii pese, am inteles ca acele criterii de selectie nu sunt suficinete daca sunt impuse de suflet, ci trebuie o minte iscusita sa cearna personalitatea celui care ar trebui sa imi fie sot. Am inteles ca relationarea inseamna in primul rand compatibilitate si dorinta recicproca.

Irina

Sursa: Grace.ro

Citeste mai multe articole pe Grace.ro:

Decor romantic pentru o nunta de toamna

Momente speciale pentru seara nuntii

Mi-am gasit sotul pe internet

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.