Setari Cookie-uri

Nu te schimba pentru el!

Dupa lungi asteptari esti foarte incantata de noua ta cucerire. Dornica sa-l cunosti mai bine si sa-i fi pe plac, nu uita totusi de propriile placeri. Chiar daca te-a convins ca este Mr. Right, nu-l crede pe cuvant atat de repede.

Cu siguranta nici el nu este fan Sex and the city si nici tie nu-ti plac filmele cu Van Damme. Poate doar actorul, dar asta-i alta poveste. Insa, daca miercurea e seara fetelor, cand aveti chef sa barfiti pana dimineata, trebuie sa inteleaga. Doar ii dedici lui numai 90% din timpul tau liber. Nu renunta la prietenele tale doar pentru ca el nu le place. Fie ca sunteti la inceput sau aveti deja un timp, nimeni nu garanteaza ca se va sfarsi cu juraminte vesnice. Asadar, nu-ti neglija prietenele; daca relatia cu el nu va dura, vei avea nevoie de sprijinul lor moral.

5. Iesirile in club

Cluburile iti consuma din energie, dar reprezinta si un mod placut de a socializa, de a te distra alaturi de prietenii tai. El este neincrezator, putin gelos? Ia-l cu tine! Astfel iti va cunoaste mai bine gasca de prieteni si nu va avea motive de ingrijorare data viitoare. Atat timp cat nu ai devenit o pasare de noapte, pastreaza si acest obicei. O sa ti se faca dor de club cand vei avea grijile specifice unei sotii credincioase.

6. Familie

Oricat de mult l-ai aprecia, intotdeauna persoanele dragi, parintii tai trebuie sa ocupe locul I in lista prioritatilor. Cel putin pana iti va dovedi ca el merita toata increderea ta. Nu-i permite sa te indeparteze de ai tai; daca aveti o relatie apropiata este foarte bine. Bineinteles, nu trebuie sa dai tot din casa mamei tale, nici sa-i oferi detalii foarte picante despre relatia voastra. Insa, tine cont de anumite sfaturi; poate iti vor folosi la un moment dat.

7. Domiciliu

Chiar daca va intelegeti foarte bine, nu-ti muta bagajele la el atat de repede. S-ar putea sa-l sperii... Lasa lucrurile sa vina de la sine. Petrece-ti noptile alaturi de el, dar asteapta momentul potrivit pentru a-ti muta domiciliul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.