Setari Cookie-uri

Sexul la ore fixe

Exista oare timpul potrivit pentru a face dragoste? In general, sexul se simte, nu se gandeste prea mult, asadar, de obicei trecem destul de repede la actiune. Insa, uneori parca e prea devremesau poate prea traziu!

Exista oare timpul potrivit pentru a face dragoste? In general, sexul se simte, nu se gandeste prea mult, asadar, de obicei trecem destul de repede la actiune. Insa, uneori parca e prea devreme…sau poate prea traziu! Tocmai te-ai trezit si primul gand iti zboara la seful care te asteapta devreme la serviciu, dar se pare ca iuitul tau are alte ganduri. Iti suna cunoscut scenariul, nu-i asa?

Parerile sunt impartite. Unele cupluri savureaza din plin sexul de dimineata, in timp ce altii il gasesc total inportun. Fie din lipsa de timp, fie pentru ca intai trebuie sa ajunga la baie, sa faca un dus relaxant, sa se spele pe dinti si apoi…mai vedem. Totusi, avand in vedere ca o partida satisfacatoare de dimineata asigura buna-dispozitie si un zambet larg pe tot parcursul zilei, poate deveni tentant. In plus, nimic nu este mai incitant decat sexul pe nepregatite, numai bun sa tina la distanta plictiseala intr-un cuplu.

Daca de obicei suntem obisnuiti sa ne desafasuram activitatea zilnica dupa un program bine stabilit, nu acelasi lucru se poate spune si despre activitatea sexuala. In special cand unul dintre parteneri are un apetit sexual foarte mare, se va simti frustrat si nesatisfacut cand va fi refuzat. Mai ales daca motivele nu sunt de loc intemeiate: e prea devreme, nu arat foarte bine la ora asta. In astfel de cazuri este bine sa ne lasam purtate de val, in ciuda nemultumirilor. Altfel, daca nu o sa va puneti de acord, pentru ca tie iti place sa faci dragoste intr-un anumit moment si lui ii place mai mereu, sau invers, veti crea tensiuni neplacute in relatie. Ritmul sexului se stabileste cel mai bine facand dragoste, bucurandu-va din plin de fiecare moment. Cu siguranta, nici tie nu-ti place ca barbia lui nu mai este chiar atat de fina si a inceput sa te zgarie, dar parca nu l-ai trimite sa se barbiereasca tocmai cand ti s-a facut pofta de o partida memorabila.

Gandim prea mult. Acesta este un alt impediment care deseori ne opreste sa dam frau liber pornirilor. Iata un exemplu elocvent. Tocmai te-ai imbracat in rochia cea noua, cu un decolteu ademenitor, extrem de sexy si va pregatiti sa plecati la o petrecere. Parca va grabeati chiar, cand el, sedus de infatisarea ta isi doreste sa te dezbrace si sa faceti dragoste. Poate si tu ti-ai dori la fel de mult dar te gandesti ca nu e momentul potrivit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.