Setari Cookie-uri

Sexul la ore fixe

Exista oare timpul potrivit pentru a face dragoste? In general, sexul se simte, nu se gandeste prea mult, asadar, de obicei trecem destul de repede la actiune. Insa, uneori parca e prea devremesau poate prea traziu!

Dar, de ce n-ar fi? Aceste momente inedite, sunt deosebit de excitante si aduc nu doar un strop de nebunie, ci si un aport foarte mare de fericire,incredere si stabilitate intr-o relatie. Daca te vei lasa prada emotiilor si vei uita de ganduri preconcepute, la petrecerea “de dupa”, veti afisa amandoi o atitudine euforica, plina de entuziasm si buna dispozitie. Cu siguranta multi va vor privi cu invidie, intrebandu-se care este secretul relatiei voastre.

De asemenea,nici varsta nu trebuie sa fie un impediment. Chiar daca nu mai sunteti doi adolescenti, asta nu inseamna ca trebuie sa uitati de placerea sexului. Incercati pozitii noi, impartasiti-va fanteziile si mentineti aprinsa pasiunea. Nu este obligatoriu sa arati intr-un anume fel sau sa fi imbracata intr-o anumita rochie inainte sa faci dragoste. Atata vreme cat partenerul tau te gaseste atragatoare si iti dovedeste acest lucru, trebuie doar sa te bucuri si sa explorezi din plin aceste clipe. In plus, nimic nu este mai sexy pentru un barbat, decat o partenera cu intiativa, preferabil imbracata cat mai sumar, sau cu o lenjerie care sa lase la vedere cat mai multe.

Spre deosebire de femei, care au nevoie sa auda foarte multe cuvinte tandre in timp ce fac dragoste, barbatii sunt stimulati mai mult vizual. Pentru ei o imagine spune mai mult dacat o mie de cuvinte. Nu degeaba se spune ca un barbat, considera cu adevarat frumoasa femeia naturala, care se trezeste langa el dimineata.

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.