Setari Cookie-uri

12 idei pentru o viata sexuala mai buna

Seductia, sub toate formele ei, este calea cea mai simpla de a mentine interesul in relatia de cuplu. Totusi, secretul nu consta in cuvinte magice, ci in atitudine, incredere si relaxare. Sexul satisfacator, nu se rezuma in mod special la scenarii prestabilite si un corp superb; un rol foarte important il si are imaginatia.

Seductia, sub toate formele ei, este calea cea mai simpla de a mentine interesul in relatia de cuplu. Totusi, secretul nu consta in cuvinte magice, ci in atitudine, incredere si relaxare. Sexul satisfacator, nu se rezuma in mod special la scenarii prestabilite si un corp superb; un rol foarte important il si are imaginatia. Redactorii revistei Oprah impreuna cu echipa LLuminari Group, ne propun 12 idei noi pentru o viata sexuala mai buna:

1. Gandeste ca un barbat

Cel putin pentru o zi sau in anumite momente, pune-te in mintea unui barbat si lasa-ti imaginatia libera. Acest lucru iti va imbunatati tonusul si gandirea pozitiva. De exemplu, cand te deranjeaza ceva, spune-i direct fara ocolisuri. In general, barbatii isi reclama usor nemultumirile, deoarece sunt foarte atenti la nevoile lor, asadar n-ar strica sa-i imprumuti din comportament. De asemenea, adopta o atitudine indrazneata cand vine vorba de sex. Barbatii sunt stimulati foarte usor de o imagine vizuala, asadar n-ar strica sa i te ivesti pe neasteptate intr-o lenjerie sexy.

2. Uita de complexe

Fii mai indulgenta cu tine si incerca sa te vezi prin ochii partenerului. Cel putin pentru o zi, nu mai tine cont de dieta, iesi cu el la restaurant si bucurati-va impreuna de desert. Treptat, invata sa te iubesti cu micile imperfectiuni. Nici el nu e perfect, dar nu se vaita toata ziua ca i-a mai aparut un fir alb sau un rid in plus. Asadar, invata din atitudinea lui. Astfel, veti evita micile tensiuni si va veti concentra mai mult asupra altor activitati mai intense.

3. Inchide televizorul

Atunci cand iti doresti sa petreci mai mult timp cu el, incearca sa-i distragi atentia de la activitatile obisnuite fara sa pornesti o cearta. De exemplu, daca iubitul tau petrece foarte mult timp in fata calculatorului, propune-i un pact. Renunta la televizor pentru cateva zile, timp in care si el va renunta sa mai piarda ore bune in fata computerului. Deconectati-va un timp de la rutina zilnica si incercati sa va apropiati mai mult. Fie ca aveti o relatie de lunga durata sau locuiti deja impreuna, pasiunea ar trebui sa devina tot mai puterinca; la fel si dorinta de a petrece mai mult timp impreuna.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.