Setari Cookie-uri

12 idei pentru o viata sexuala mai buna

Seductia, sub toate formele ei, este calea cea mai simpla de a mentine interesul in relatia de cuplu. Totusi, secretul nu consta in cuvinte magice, ci in atitudine, incredere si relaxare. Sexul satisfacator, nu se rezuma in mod special la scenarii prestabilite si un corp superb; un rol foarte important il si are imaginatia.

Departe de agitatia orasului si problemele cotidiene, un weekend liber, va aprofunda relatia de cuplu. Prezenta permanenta a persoanei iubite va crea o atmosfera speciala. Eliberati-va imaginatia, faceti dragoste si bucurati-va unul de celalalt.

11. Incearca o schimabre de stil


Cand iti doresti sa-i trezesti interesul, poarta prin casa o vestimentatie mai senzuala si inlocuieste muzica obisnuita cu una ambientala. Cumpara un ulei special si intr-o seara banala, propune-i un masaj relaxant. Sigur nu se va impotrivi si iti va intoarce favorul.

12. Joaca-te cu imaginatia masturbandu-te


In astfel de momente iti poti spori imaginatia pentru viitoarele momente petrecute impreuna cu el. Profita de orice te stimuleaza sa obtii un orgasm si sa te gandesti ce ai dori sa experimentati impreuna data viitoare.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.