Setari Cookie-uri

Afla care sunt cele 5 sex-pozitii adorate de barbati!

Chiar daca barbatii iubesc foarte mult sexul, nu vor intotdeauna sa detina controlul in timpul unei partide amoroase. De cele mai multe ori, adora sa-si admire partenera, intensifincandu-i placerea prin atingeri cat mai fierbinti.

4. Pozitia pe la spate si femeia deasupra

O variatie usor diferita a pozitiei anterioare, care confera senzatii intense ambilor participanti. Barbatul adora aceasta pozitie deoarece are ocazia sa admire din nou corpul parteneri, dar va trai si o placere deosebita lasand-o pe aceasta sa stabileasca gradul miscarilor. Penetrarea este din nou foarte puternica si partenerul isi poate alinta iubita stimulandu-i manual clitorisul sau sanii. De asemenea, acesta poate alterna miscarile, punandu-si mainile pe soldurile ei. Femeia va spori intensitatea placerii aplecandu-se cat poate de mult in fata.

5. In picioare

Aceasta este o pozitie ideala de incercat la dus sau in apropierea unui corp stabil. Barbatii o iubesc deoarece astfel isi pot demonstra foarte bine forta si masculinitatea. Femeia va fi fi sprijinita de un perete ori asezata pe o masa si isi va incrucisa picioarele in jurul corpului partenerului. Barbatul va stabili ritmul miscarilor, beneficiind si de o excitare deosebita datorita cantitatii de caldura formata in scurt timp. Desi foarte placuta, aceasta pozitie poate deveni obositoare, de aceea o masuta ar fi perfecta pentru a varia miscarile si pentru a perlungi actul sexual. Partenerul poate ajunge primul la orgasm, deoarece el este singurul care poate controla miscarile si intensitatea penetrarii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.