Setari Cookie-uri

Face of Global Sex 2010 !

Sa vorbim despre sex! Rezultatele studiului ne arata evidenta nevoie de mai buna informare a tinerilor din Romania in materie de educatie sexuala.

La publicarea raportului Durex, Anca Musat, Marketing Manager al companiei, a mentionat:
“Rezultatele studiului prezinta o diferenta semnificativa intre tarile din Europa de Est si cele din Vest, ceea ce sugereaza faptul ca ar fi benefica o implicare mai mare a organizatiilor europene, o noua abordare si continuarea cercetarilor pentru a identifica motivele ce stau la baza acestor diferente”.

“Un alt motiv de ingrijorare ar fi rezultatele scazute inregistrate de tinerii barbati din toate tarile analizate, in comparatie cu tinerele. Trebuie luate masuri urgente referitor la aceasta diferenta semnificativa de nivel de informare pentru protejarea sanatatii sexuale a generatiilor viitoare”.

“Prin atragerea atentiei asupra acestor probleme speram ca acest studiu sa fie util prin informarea organizatiilor politice si cu rol educativ spre dezvoltarea de initiative cu caracter educational in ceea ce priveste viata sexuala si relatiile de cuplu”.


Raportul este disponibil on-line la www.durexnetwork.org

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.