Setari Cookie-uri

Iubitul tau sau baiatul mamei?

Femeile sunt in cautarea unui barbat atasat de familie deoarece iubirea pentru parinti si, in special pentru mama, demonstreaza respectul pe care acesta il are pentru sexul feminin. Dar ce faci in situatia in care descoperi ca iubitul tau este, de fapt, baiatul mamei, un rasfatat care se comporta precum un adolescent in fata ei?

b) Incearca sa il schimbi treptat. Odata cu trecerea timpului, daca tu vei fi alaturi de el in situatii grave, il vei sprijini si ii vei da sfaturi, este posibil sa renunte neintentionat la dependenta de mama sa.

c) Inainte de a ii acuza mama de modul in care l-a crescut, pune-te in situatia ei. Instinctul mamar este foarte bine dezvoltat si, odata cu nasterea copilului, viata sentimentala si profesionala sunt pe loc secund in cele mai multe cazuri deoarece familia devine cea mai importanta. Orice mama isi doreste ca fiului sau sa nu ii lipseasca nimic si vrea sa il vada fericit.

d) Petrece putin timp alaturi de ea si vei observa ca poate nu mama lui este cea care greseste, ci el pentru ca nu stie sa fie independent si liber in toate deciziile pe care le ia.

Daca intalnesti un barbat care iti aminteste de toate aceste caracteristici, gandeste-te daca poti face fata unei astfel de situatii. “Baiatul mamei” poate deveni barbatul visurilor tale, independent si liber, dispus sa faca orice pentru a obtine ce isi propune?




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.