Setari Cookie-uri

Cum arata idealul? 7 tipuri de barbati care ne-am dori sa existe si-n realitate

Barbatul perfect este portretizat diferit in imaginatia oricarei femei si de cele mai multe ori este de negasit in realitate. Iata 7 tipuri de barbati care ne-ar face viata mai frumoasa daca n-ar exista doar in visele noastre:

5. Romanticul incurabil

Acest barbat stie foarte bine ce isi doreste femeia de langa el si ii va indeplini toate dorintele fara ca ea sa ii dea prea multe detalii. O va coplesi cu buchete de flori, declaratii de dragoste si cine surpriza, deoarece este un romantic incurabil. Asta nu inseamna ca se comporta ca un elev docil si este in permanenta la dispozitia femeii. Dimpotriva, este imprevizibil si farmecul lui consta tocmai in atitudinea pe care o adopta. Cand serios, cand glumet si visator, nu conteneste sa-si dovedeasca iubirea prin gesturi romantice.

6. Un gentleman desavarsit
Barbatul gentleman este un tip politicos, foarte bine educat si sarmant. Te cucereste imediat prin comportamentul distinct si limbajul elevat. La intalnirea cu parintii tai se prezinta imbracat corespunzator si insista chiar sa ajungeti mai devreme cu 5 minute. Indiferent cate intrebari incomode ii va adresa mama ta, el isi va pastra calmul si va raspunde astfel incat sa o multumeasca.

7. Barbatul familist

Vorbim despre familistul convins, care odata casatorit are ochi numai pentru sotia sa. Nu in ultimul rand, iubeste la nebunie copiii si este un maestru in bucatarie. De asemenea, este ordonat si nu-si va trezi consoarta de la 6 dimineata sa-i calce camasile. In plus, familistul convins va spune fara regrete NU unei seri cu baietii, preferand incontestabil o seara linistita alaturi de sotie si copii.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.