Setari Cookie-uri

Flirtul pe Facebook: Cum sa te combini online?

Timpurile in care un baiat venea si iti cerea prietenia au apus si o data cu ele a disparut si emotia primelor cuvinte rostite pentru el. Totul a fost inlocuit de o tastatura rece si un monitor colorat care asteapta sa iti gaseasca sufletul pereche.

4. Comunicarea este foarte importanta

Daca simti ca ai intalnit un posibil partener, este foarte important sa il cunosti mai bine inainte de a va intalni. Poarta o conversatie cu el, incearca sa afli mai multe despre el pentru a nu avea vreo surpriza in momentul in care va deschide gura si va incepe sa vorbeasca.

Vorbiti la telefon de cateva ori si intereseaza-te de viata lui. Nu trebuie sa fii indiscreta si sa ii pui intrebari stanjenitoare. Incearca totusi sa pastrezi o limita intre voi si sa afli ce tip de barbat este, cum isi petrece timpul liber si daca este potrivit pentru tine.

5. Ai incredere in tine

Daca descoperiti ca va potriviti este momentul pentru o relatie adevarata. Mergeti intr-un loc cunoscut de amandoi. Daca aveti o cunostinta comuna, este cazul sa o luati cu voi (poate intretine atmosfera si calma emotiile), insa vorbeste cu ea ca pe la jumatatea intalnirii sa se faca nevazuta.

Fii sigura pe tine, zambeste si fii deschisa. Conteaza foarte mult sa fii tu insati pentru ca el sa iti cunoasca adevarata fata. Nu ai nevoie de masti si alte trucuri pentru a iti gasi un partener.

6. Mare atentie la dependenta

Site-urile de socializare pot crea dependenta. Nu lasa ca viata online si intalnirile pe internet sa se transforme intr-o activitate zilnica. Daca vrei cu disperare sa iti gasesti sufletul pereche, cauta-l deoarece este posibil sa se fi pierdut pe drum. Nu astepta sa fie el cel care gaseste drumul catre inima ta.

Un articol de Amelia Ciurica

Featured foto by jakkapan via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.