Setari Cookie-uri

Iubitule, spune-mi ce nu fac bine! 5 greseli pe care femeile le fac in pat

Sexul este perceput diferit de parteneri si, din aceasta cauza, uneori pot exista mici conflicte sau nelamuriri legate de dorintele sau poftele fiecaruia. Te-ai gandit vreodata ca tehnicile tale de seductie in pat pot da gres, insa el nu iti spune doar pentru a nu te jigni?

Pentru inceput, fii tu cea care preia initiativa. Lasa doar o lampa cu lumina calda aprinsa si acopera-i ochii cu o esarfa. Cu trecerea timpul, rusinea va trece, iar tu te vei simti bine in trupul tau incat nu vei mai avea nicio problema cu sexul la „lumina becurilor”.

5. Sex cu „telespectatori”

Sexul ar trebui sa fie un moment intim, in care partenerii uita de toate problemele si se lasa purtati pe culmile placerii. In momentul in care televizorul este pornit, apare o problema: faci dragoste sau vizionezi emisiunea preferata? Daca nu poti face nici macar o exceptie (in cadrul show-ului fiind dezbatuta o problema de viata si de moarte), luati o pauza pentru a iti satisface „poftele de curioasa”, apoi reveniti la momentele fierbinti (daca el mai accepta acest lucru).

Sfat: in timpul actului sexual, concentreaza-te la ceea ce faci si scapa de alte idei sau planuri care iti tulbura mintea, axandu-te doar pe placere.

Citește și:

Featured foto by AntonenkoS via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.