Setari Cookie-uri

Rivalele din viata ta: 4 relatii diferite

Inca de mici visam la o relatie perfecta si un partener ideal, alaturi de care sa traim pana la adanci batraneti. Cartile de povesti si filmele animate cu printese ne-au ajutat sa visam cu ochii deschisi la o astfel de viata, in care binele invinge intotdeauna. Nu ne-au invatat, insa, ca intr-o relatie exista si conflicte, avem compromisuri de facut sau ne confruntam cu diferite probleme.

Cum te descurci cu ea? Aminteste-ti: tine-ti prietenii aproape, iar dusmanii si mai aproape. Astfel vei avea posibilitatea sa o cunosti si mai bine, sa ii afli miscarile si siretlicurile. Fii politicoasa si prietenoasa, insa nu ii spune niciodata secrete sau defectele partenerului tau.

3. Cea mai buna prietena a ta

Este posibil sa exista o mica gelozie din partea prietenei tale in momentul in care iti gasesti un iubit. Nu vor mai exista nopti pierdute la telefon, plimbari atat de dese prin parc sau petreceri in pijama. Vei fi ocupata cu partenerul tau, iar reprosurile din partea ei nu vor intarzia sa apara. Cu siguranta vor exista certuri si te vei simti tradata, considerand ca ea nu este alaturi de tine si nu se bucura de fericirea ta.

Conteaza foarte mult sa ii intelegi sentimentele si sa iti faci timp si pentru ea. Prietenia dintre voi este la fel de importanta ca si relatia pe care o ai cu partenerul tau. Aminteste-ti ca ea ti-a fost alaturi in momentele dificile, te-a sprijinit si ti-a oferit sfaturi cand te confruntai cu o problema. Nu o exclude din planurile tale si demonstreaza-i ca inca joaca un rol important in viata ta.

4. Colega de munca

De cele mai multe ori, relatiile dintre o persoana si colegii sai de munca sunt destul de inchegate (cel mai mult timp il petrecem la munca). Chiar daca la inceput totul este roz iar munca nu se amesteca sub nicio forma cu viata privata, in momentul in care „colega” de la birou il suna des pe iubitul tau, in mintea ta apare un mare semn de intrebare.

Gandeste-te doar: lucreaza pentru aceeasi companie, sunt tot timpul impreuna, au ambitii similare si, spre deosebire de tine, nu pare plictisita in momentul in care partenerul tau ii vorbeste despre un nou proiect. Ea este interesata, vine cu idei noi, lucruri care pe el il flateaza.

Demonstreaza colegii sale de munca faptul ca nu esti doar femeia din fotografia de pe birou, care il suna o data la cateva ore, ci sufletul sau pereche, partenera ideala. Petrece cat mai mult alaturi de el, invita-l la masa de pranz, insoteste-l la intalnirile de afaceri si niciodata nu vorbi cu el despre acea femeie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.