Setari Cookie-uri

Sex cu lingurita

Barbatilor le place sa faca sex. Sau cel putin asa sustin ei. Eu ii suspectez ca mint. Pentru ca daca le place, macar pe jumatate cat se lauda, atunci nu inteleg de ce se aciuiaza pe langa femei care considera ca o ejaculare saptamanala este un pacat permis numai in primul an de casnicie.

N-am sa-i iert. Asa ca am sa mai fac o categorie de frigide. Cele formate de barbati, ghinionistele care au dat peste nesimtiti, nepriceputi sau marlani incapabil sa comunice cu ele; femei care au suferit traume psihologice; femei carora un natang le-a spus ca nu-s bune de nimic (nu exista asa ceva, dragele mele!). Acestor femei care au avut marele ghinion de a se incadra in aceasta ultima grupa, nu le pot recomanda decat un consult psihologic si mult noroc in a intalni un barbat bun si rabdator cu care sa se poata bucura de sex.

De ce nu vor ei?


Da, exista si o asemenea categorie. Iar eu m-am intrebat intotdeauna de ce nu se combina direct cu fetele de mai sus si cu asta basta, am incalecat pe-o sa si v-am povestit despre frigiditate. Dar ironia soartei ne face sa ne combinam pe diagonala, sa nastem frustrari (copiii ar presupune copulatie) si sa intrebam in stanga si-n dreapta ce-i in neregula cu cocoselul iubitului.

Multe dintre voi isi vor da ochii peste cap. Insa vor continua sa citeasca pentru ca, dupa calculele mele, cel putin una din patru femei sufera din pricina neajunsurilor sexuale. Nici de aceasta data n-am sa ma leg de aspectele medicale care pot cauza disfunctiile erectile. Amintesc insa aici tot alaiul de frustrati carora cocoselul li se inclina umil in fata femeilor care au un IQ supraunitar, un job mai de Doamne-ajuta si/sau ("Fereasca Sfantul") un salariu mai mare sau egal cu ei.

Se spune ca femeile fac sex cu creierul, in vreme ce barbatii isi folosesc ochii in acest sens. Ceea ce pare de-a dreptul plauzibil daca te gandesti ca barbatilor le-ar fi greu sa foloseasca ceva ce au primit cu zgarcenie, iar femeile prefera sa-si foloseasca imaginatia decat sa priveasca realitatea dura din patul lor. Insa adevarul este ca uneori si barbatii isi folosesc creierul pentru a (nu) face sex. In secunda in care in jurul neuronului din dotare se incolaceste ideea ca el, barbatul, ar putea fi insuficient de ceva pentru femeia din fata lui, povestea ramane fara final(izare) fericit(a).

Unde e solutia?

Daca in cazul femeilor putem spera ca, odata ce ursuletul a gustat din borcanul cu miere, nu se va mai opri din mancat, pentru barbati problemele sunt mai greu de rezolvat. Cel putin la nivel teoretic. In ambele cazuri, solutia o reprezinta o vizita (repetata) la cabinetul psihologului (in cazul in care medicul nu a gasit nicio boala). Din pacate, la romani, consilierea este inca un subiect tabu, iar barbatii sunt clienti tare scumpi la vedere prin cabinetele de psihoterapie. Nut-i ramane decat sa-ti pui pofta-n cui sau sa-ti gasesti un alt barbat cu ale carui defecte te poti descurca mai bine.

Cu drag,

Noemi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.