Setari Cookie-uri

Dragoste intre persoane de acelasi sex: Ai putea sa te indragostesti de o femeie?

Lumea inconjuratoare evolueaza si noi, obligati sau nu, facem tot posibilul sa mentinem ritmul chiar daca asta inseamna sa iesim din zona noastra de confort, sa incercam si alte lucruri sau sa ne schimbam mentalitatea.

Exista persoane care, in momentul in care se despart de partener, ajung sa sufere, sa se deconecteze pentru o perioada de la lumea inconjuratoare doar pentru a depasi si a uita de durere. In astfel de situatii femeile sunt foarte vulnerabile si ajung sa isi promita ca nu vor mai trece niciodata printr-o astfel de experienta, indreptandu-si atentia catre persoanele de acelasi sex deoarece considera ca acestea le inteleg mai bine si, alaturi de ele, vor fi in siguranta.

Unii adolescenti descopera inca din copilarie atractia lor pentru persoanele de acelasi sex. Faptul ca sunt diferiti din acest punct de vedere nu trebuie sa reprezinte o problema pentru cei din jurul lor. Tocmai in astfel de momente ei au nevoie de intelegere, sprijin si suport din partea familiei si a prietenilor. Sunt vulnerabili si speriati de societate, fiindu-le teama ca pot fi judecati mult prea aspru chiar daca nu gresesc cu nimic si nu fac niciun rau nimanui.

In plus, cine suntem noi sa aruncam cu pietre in ei?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.