Setari Cookie-uri

Viata sentimentala si cititul in...buze

Emotii, fluturi in stomac, ore de neliniste, nopti nedormite, reprize de plans...toate fac parte din viata noastra si, indiferent daca ne convine sau nu, trebuie sa le acceptam. In momentul in care ne indragostim ajungem sa iubim cu patima, sa nu mai fim constienti de actiunile noastre si tindem sa gandim cu inima.

Uneori ai tendinta sa fii rezervata si usor inconfortabila cu noul partener sexual. Cu toate acestea, in momentul in care ai ajuns sa iti cunosti iubitul destul de bine, iti dai masca la o parte si te transformi intr-o adevarata zeita a sexului. Iti cunosti nevoile sexuale si faci tot posibilul ca partenerul sa te satisfaca in dormitor.

4. Buze subtiri si lungi

Esti o fire increzatoare, care isi cunoaste corpul si stie ce vrea pe plan sexual. Atunci cand vine vorba despre sex, gresesti si te concentrezi doar pe nevoile proprii.

Nu ai nevoie de un preludiu foarte lung, fiind adepta reprizelor pasionale si salbatice. Ar trebui sa te gandesti si la partenerul tau si sa incerci sa ii intelegi nevoile pentru a avea o relatie perfecta.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.