Setari Cookie-uri

Dezastru in pat: Cele mai tampite 5 replici spuse dupa sex

Cel mai bun moment este cel de dupa sex, cand ajungi sa te relaxezi maxim si sa te simti pe culmile fericirii. Exista barbati care, imediat dupa o partida reusita (sau nu) nu isi pot tine gura inchisa si dau niste replici “dureros” de tampite, facand o mare greseala.

1. “Si…cum a fost?”

Chiar vor sa stie? Fie ca s-au descurcat ireprosabil, fie ca au fost un dezastru in pat, parerea noastra despre ei se schimba total in acel moment: patetic sau increzut (in functie de performantele sexuale ale partenerului). Ar fi mai bine daca s-ar abtine, ne-ar lua in brate si am petrece cateva clipe linistite impreuna.

2. “Zi-mi mai multe despre tine”

De ce ar vrea sa afle mai multe despre noi exact dupa sex? Nu are legatura cu ceea ce s-a intamplat si, in plus, astfel de fraze fac femeia sa se simta folosita, avand in vedere ca el nu stie mare lucru despre ea si isi doreste sa afle (din politete sau pentru ca este interesat).

3. “Chiar ai avut orgasm?”

De ce ai pune o astfel de intrebare? Sa fie vorba despre nepriceperea lui in pat astfel incat este surprins de ceea ce a putut realiza sau despre faptul ca nu are incredere in propria partenera? Aici este si vina noastra, a femeilor: daca nu ai orgasm nu te preface pentru ca il incurajezi sa faca acelasi lucru in pat (el fiind sigur ca tie iti place) si lucrurile nu se pot indrepta prin minciuna. Spune-i unde greseste si incercati impreuna sa reparati greselile.

4. “Ar fi bine daca data viitoare te-ai epila”

Poate ca femeia nu a avut timp pentru ca a fost ocupata cu pregatirea mesei, curatenia generala in casa si spalarea vaselor. Iar el vine, mananca, gaseste totul curat luna si, pe deasupra, are parte si de o partida pe cinste, pentru ca la final sa se planga ca nu esti epilata. In momentul ala nu ar merita o palma sau…chiar un pumn?

5. “Stai ca m-a sunat mama, poate e important”

Pentru noi nu este important? Imediat dupa sex, ia telefonul si isi suna prietenii sau mama. Chiar este atat de greu sa te abtii si sa petreci cateva clipe alaturi de partenera ta in brate? Dupa parerea lor, se pare ca da.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.