Setari Cookie-uri

Sex in stil oriental

Daca sexul autohton a devenit mai mult un ritual banal in relatia voastra, ar fi timpul sa-i aduceti un suflu nou si mai multa pasiune, inspirandu-va putin din stilul orientalilor. Pozitiile din Kama Sutra sau masajul indian senzual sunt doar cateva dintre practicile orientalilor care provoaca orgasme de neuitat. Iata cateva tehnici menite sa va creasca apetitul sexual si placerea in timp ce faceti dragoste:

Majoritatea practicilor sexuale inspirate din Kama Sutra pun mare accent intimitate si afectiune. Excitarea si uniunea la nivel spiritual sunt mai importante decat actul sexual propriu zis. Dorind sa experimenteze din plin placerea, indienii mizeaza in general pe pozitii sexuale care sa le amane orgasmul. Asa se face ca pozitiile sexuale ghemuite se numara printre favoritele lor. Sporesc intimitatea intre parteneri permitand o apropiere cat mai intensa dar si un contact vizual direct.

Incercati aceste pozitii stand pe pat sau pe scaun. Imbratisati-va si in timpul penetrarii miscati-va cat mai incet, concentrandu-va atentia asupra respiratiei si a senzatiilor de placere. Pozitiile ghemuite sunt tandre si afectuoase. Va permit sa va mangaiati in voie, prelungind cat mai mult pasiunea.

Masajul erotic

Arta atingerii corpului in stil oriental incita la pasiune, erotism si o imaginatie sexuala dezinhibata, cat mai deschisa. Asadar, pregateste o atmosfera intima speciala si intampina-ti iubitul cum se cuvine dupa o zi agitata de lucru.

Atrage-l in pat imbracata doar intr-o camasa, apoi concentreaza-ti atentia doar asupra zonelor erogene. Unge-ti mainile cu ulei de masaj cald si fara prea multe tatonari, maseaza-i penisul cupranzandu-l delicat cu varfurile degetelor. Aceasta este cea mai simpla modalitate de a-ti excita iubitul care se va lasa dominat fara sa protesteze. Intinde-te peste el si mangaie-i abdomenul cu sanii. Coboara cat mai jos si executa fiecare miscare fara sa te grabesti. Cu siguranta, va deveni nerabdator sa treaca la actiune, dar totodata va savura din plin experienta.

Miscarile ritmice, lente sunt cheia orgasmelor de vis. Nu in ultimul rand, comunicarea este la fel de importanta. Desoperiti impreuna care atingeri va provoaca o placere intensa si explorati-va corpul cu pasiune si interes. Transformati actul sexual intr-o uniune fizica deosebita, menita sa va revigoreze viata intima.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.