Setari Cookie-uri

Barbatul inabordabil: manual de utilizare

Sarmant si misterios, degaja un aer impenetrant si o atitudine increzatoare. Se remarca imediat prin stilul sau dinamic si seducator. Chiar daca atrage, intimideaza totodata. Zambeste natural, insa modul protocolar in care se comporta impune o anumita distanta si respect. Tinutele ultra-sexy? Nu-s pentru el! Zambete irezistibile? Nu-l impresioneaza. Asadar, cum il cuceresti? Citeste mai jos instructiunile de utilizare ale barbatului inabordabil:

Nu-i copia atitudinea

Chiar daca te tenteaza sa-i raspunzi cu aceeasi metoda, fii cu un pas inaintea lui si surprinde-l prin originalitate. De asemenea, ar trebui sa stii ca el iti va dejuca foarte usor planul, deoarece este un observator fin, care acorda atentie fiecarui detaliu. Cand esti in preajma lui comporta-te cat mai natural si vorbeste deschis. Evita glumele seci si incearca sa descoperi o pasiune comuna. Va deveni interesat de-ndata ce va descoperi ca aveti un limbaj comun.

Barbatul inabordabil are anumite asteptari de la femeia care-i va sta alaturi. Pe langa picioare sexy si un zambet seducator, doreste sa descopere si o femeie inteligenta care poate sustine o discutie interesanta. Comunicarea are o importanta majora, de aceea barbatii din aceasta categorie vor aprecia negresit o femeie alaturi de care vor putea dialoga pe teme variate, care nu includ in mod deosebit cosmeticele sau ultimele tendinte in moda.

Nu-i dezvalui totul despre tine

Te-am sfatuit sa fii vorbareata si activa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii ca o carte deschisa. Nu este cazul sa adopti metoda lui, insa pastreaza totusi cateva detalii doar pentru tine. Starneste-i curiozitatea, insa constrange-l sa te caute daca doreste sa afle continuarea povestii.

Asigura-te ca intr-adevar te place si apoi dispari pentru moment din peisaj. Inabordabil sau nu, odata starnit, orice barbat se va simti atras de o femeia care pare greu de cucerit. Atitudinea, retinerea controlata si limbajul trupului bine studiat, reprezinta armele de seductie feminine care niciodata nu vor da gres. Cu cat vei fi mai mai rafinata si mai subtila, vei parea tot mai interesanta in ochii lui.

Flirteaza inocent


Entuziasmul tau s-ar putea mai degraba sa-l dezarmeze decat sa-l bucure. Acest tip de barbat va fi mai repede atras de inocenta decat de porniri inflacarate. Nu-i place sa joace rolul celui cucerit in jocul seductiei, deoarece se va simti in inferioritate. El este vanatorul care-si adulmeca foarte atent prada inainte sa porneasca la atac, asadar nu te lasa purtata de val chiar daca ai obtinut cateva intalniri cu el si totul pare perfect.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.