Setari Cookie-uri

Sexul anal: Iti asumi riscul pentru un alt tip de placere?

Cateodata este bine sa iesi din zona de confort si sa mai incerci si alte lucruri pe plan sexual: jucariile sexuale, sexul oral, filmele pentru adulti sau…sexul anal.

Cateodata este bine sa iesi din zona de confort si sa mai incerci si alte lucruri pe plan sexual: jucariile sexuale, sexul oral, filmele pentru adulti sau…sexul anal.

Chiar daca este considerat un subiect tabu, foarte multe cupluri practica sexul anal. Ma intrebati de ce?
Ei bine, este vorba despre o alta placere. Unele femei considera aceasta practica sexuala o rusine, provocandu-le greata sau dezgust, pe cand celelalte sunt deschise la nou si accepta o astfel de propunere din partea partenerilor.



Este dovedit stiintific faptul ca o treime din cuplurile heterosexuale practica ocazional sexul anal.

De ce ai face sex anal?

Sexul anal reprezinta o alta experienta a celor doi parteneri. Regiunea anala contine un numar foarte mare de terminatii nervoase care ofera un alt tip de placere, una mai intensa. Pentru barbati, aceasta metoda reprezinta o placere, o curiozitate, in timp ce pentru femei presupune mai degraba o provocare.

Sexul anal poate fi un generator de orgasme puternice si de senzatii nebanuite. Insa, pentru a te bucura de aceasta placere conteaza foarte mult sa stii ca poti avea incredere in partener, sa te relaxezi si sa te lasi pe mainile barbatului de langa tine.

Nu trebuie sa te simti fortata si nici sa ai impresia ca daca nu esti de acord cu aceasta metoda de sex esti considerata o femeie frigida sau de moda veche. Doar pentru ca nu accepti sa faci sex oral, nu inseamna ca nu stii sa fii o leoaica in pat.

Cum trebuie facut sexul anal?

Trebuie sa fii sigura ca vrei sa faci acest pas. Pielea din jurul si din interiorul rectului este foarte delicata si sensibila. Imediat pot aparea iritatii sau rani in zona respectiva. Pentru inceput, este indicat sa incerci penetrarea cu degetul, penisul fiind mult prea gros si provocand dureri daca este introdus.

Foloseste lubrifiant din belsug si relaxeaza-ti corpul. Preludiul este un must have daca vrei neaparat sa inchei cu un orgasm de neuitat. Unghiile trebuie sa fie taiate, iar degetul trebuie sa fie curat.

Actul sexual trebuie sa se petreaca incet, fara nicio graba, dat fiind faptul ca rectul este extrem de sensibil. Este indicat ca miscarile degetului sa fie cat mai lente. In timp ce partenerul se ocupa de zona anala, tu ai putea sa iti folosesti mainile pentru a iti stimula clitorisul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.