Setari Cookie-uri

Prostituata se destainuie: Pe cei insurati ii fac sa se simta doriti!

Nu am reusit niciodata sa inteleg de ce femeile sunt geloase pe mine. Nu le fur barbatii, nu ii sarut, nu ii oblig sa vina la mine, ci doar le rapesc cateva ore din timpul lor pretios pentru a ii relaxa. Sotiile ar trebui sa imi multumeasca deoarece datorita mie partenerii lor nu vin acasa tunand si fulgerand, plini de nervi si groaznic de plictisiti.



In momentul in care iubesti esti dispusa sa faci orice pentru a iti tine iubitul langa tine. Toti barbatii au nevoie de femei care sa le ofere anumite placeri, dar doar anumite femei cer placere maxima in pat. Exista reprezentante ale sexului frumos care nu au orgasm cu lunile sau nu mai savureaza o partida de sex de saptamani intregi. Va intreb, doamnelor, cum reusiti? Atunci, daca sunteti frigide si scarbite de penisul celui pe care l-ati ales sa va fie partener etern pe drumul vietii, nu va plangeti ca sunteti inselate pentru ca voi...da, voi, sunteti principalul motiv pentru care el vine in genunchi la mine, rugandu-ma sa il satisfac.

Sunt femeie, sunt gospodina, sunt bucatareasa, dar in pat stiu sa fiu prostituata si femeia usoara de care un barbat are nevoie.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.