Setari Cookie-uri

Sexting, un nou stil de sms

Nu mai suntem pe vremea parintilor nostri care, saracii de ei, stateau si scriau pagini intregi pentru scrisori. Am evoluat desi, tin sa marturisesc, ca parca era mai bine in trecut. Tinerii din ziua de azi nu mai au romantismul acela clasic, care te special. Acum suntem atat de obsedati de relatii, de ce face partenerul incat increderea a facut loc indoielilor si comunicarii nelimitate.

3. De ce am ajuns sa facem text prin telefon?



Pentru ca am avut prea mult timp liber ca sa ne gandim la ce am mai putea nascoci. Inteleg, suna incitant daca iubitul tau se masturbeaza cu fotografia pe care i-o trimiti…dar daca acea poza ajunge la altcineva, spre exemplu un prieten care vrea doar sa testeze telefonul (sa zicem ca studiaza piata, nu stie ce telefon sa isi cumpere si ar vrea sa arunce o privire prin telefonul partenerului tau)? Atunci nu mai este deloc sexy, nu?

Daca stam sa ne gandim bine, putem face referire la cei care nu locuiesc impreuna. Tot mi se pare in neregula. Inteleg ca tentatia este prea mare. De aceea recomand sexul la telefon (dar live), in convorbire…sau prin web. Dar prin mesaje consider ca este total deplasat, sa nu mai zic ca este patetic (sper sa nu jignesc pe nimeni). Pentru ceea ce am sustinut, am si motivele mele:

- Realizezi cat trebuie sa stai sa scrii? Nu dispare pasiunea intre timp?;

- Daca scrii gresit gramatical, trebuie sa stergi. In plus sunt sigura ca nu esti destul de sincera si incerci sa “infloresti” totul, gandesti fiecare cuvant pe care il scrii. Asta numim noi spontan?

- De unde iti dai seama ca el chiar se masturbeaza in acel moment? Poate ca accepta sexting-ul doar ca sa te simti tu bine;

- Astepti curioasa urmatorul mesaj de la el. Daca dureaza mult prea mult si tu nu mai ai chef? Daca i se termina bacteria si se inchide telefonul?

- Daca vrei sa ii spui tot ce faci, scrii un mesaj lung de sute de caractere si apoi iesi din greseala. Mai ai chef sa il rescrii? Sau, si mai important, mai poti descrie mot a mot din sms-ul pierdut?

- Daca el termina in timp ce iti trimite mesaj? Se duce de rapa toata pasiunea.

Sunt mii de “daca”, de confuzii, de probleme care te pot deranja. Asadar, de ce nu ramanem la tehnicile noastre de sex, simple dar pline de pasiune, demodate dar imposibil de egalat?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.