Setari Cookie-uri

Tu, el si fosta lui prietena- cum rezolvi ecuatia?

Tu impreuna cu noul tau iubit formati un cuplu de invidiat. Si cand te gandesti ca nu ti-a fost deloc usor sa-l cuceresti, cu siguranta meriti sa-ti sarbatoresti victoria. Doar ca nici n-ai apucat sa te bucuri prea mult de reusita deoarece, apare in cadru si fosta lui prietena. Un musafir nepoftit, care trebuie inlaturat cu tact si diplomatie. Sau nu?

Cu siguranta, diplomatia este ultimul lucru la care te gandesti cand EA isi doreste sa recupereze ceea ce i-a apartinut candva. Totusi, gandeste-te de doua ori inainte sa actionezi la primul impuls. Doar iti doresti sa-ti pastrezi imaginea de femeie educata in fata lui. De asemenea, tine cont ca actualul tau si fosta lui au un trecut impreuna si o legatura formata in timp. Deci, cum sa actionezi astfel incat sa nu gresesti? Mizeaza pe abilitate, o atitudine ferma si tine cont de cateva sfaturi.

Raspunde-i cu indiferenta

In primul rand trebuie sa fii sigura pe tine si aparent indiferenta la atacurile ei. Asa cum stii, indiferenta doare intotdeauna. Nu in ultimul rand, vei da dovada de cumpatare si intelepciune, calitati care vor fi apreciate de iubitul tau. El va prefera indubitabil sa stea alturi de o femeie rationala, decat in preajma uneia temperamentale, care nu stie sa piarda. Va aprecia linistea si inteligenta in defavoarea isteriilor. Asadar, chiar daca atitudinea ta intelepta va fi doar de fatada, iti va fi de mare folos in fata lui.

Fii tandra si afectuoasa cu iubitul tau, dar cat mai naturala. Nu exagera cu atentia pe care i-o acorzi. Da-i de inteles ca il interesezi cu adevarat si nu te aflii intr-o competitie. Chiar daca, bineinteles, pui la bataie toate armele din dotare pentru a-ti indeparta rivala.

Trateaz-o cu superioritate

El te-a invitat la un pranz delicios, apoi s-a oferit sa te insoteasca si la sedinta de shopping. Inainte sa te bucuri foarte tare de compania lui, ai parte de o intalnire neasteptata. Tocmai v-ati ciocnit din intamplare cu fosta lui iubita. Asa, si?

Era cazul sa realizeze si el ca a facut cea mai buna alegere si nu are de ce sa regrete. Ok, esti fata in fata cu ea. Pastreaza-ti calmul si afiseaza o atitudine mandra. Priveste-o cu raceala si zambeste-i dulce. In fond, tu esti acum la bratul lui. Ai incredere in tine si nu evita contactul direct. Salut-o politicos si nu te incrunta daca va schimba doua vorbe cu partenerul tau.

Dovedeste-i ca ai incredere in el si stii sa te comporti ca o persoana matura. Nu trebuie sa-i spui ca rivala ta adopta o atitudine falsa si isi doreste sa va separe. Cu siguranta si el este la curent cu ultimele noutati dar nu acorda importanta intrigilor. Nu in ultimul rand, acest lucru ar trebui sa te bucure. Inseamna ca el este intr-adevar interesat de tine si nu mai are nicio legatura cu trecutul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.