Setari Cookie-uri

Descopera-l pe Facebook: Decodarea postarilor la status

Facebook-ul a devenit o parte din viata noastra. Fie ca suntem tristi, veseli, indiferenti, la o petrecere, la munca, acasa, invatam…de fiecare data gasim o fereastra pentru a intra pe Facebook, a ne pune la curent cu ultimele barfe sau a ne posta gandurile care ne modeleaza viata.

Daca majoritatea citatelor pe care le posteaza sunt din filmele de actiune, vorbim despre un barbat independent, liber, caruia nu ii place angajamentul. Fiind o fire usor libertina, incearca sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, sa se bucure de viata si sa se distreze.

Daca posteaza citate din drame sau filme de dragoste, atunci ai o problema. Fie este un romantic incurabil, care ar face orice pentru a-si gasi sufletul pereche, fie este un tip extrem de sensibil, care are nevoie de afectiune, dragoste si atentie exagerata.

4. Posteaza ganduri fixe, cu o tenta comica si care nu lasa loc de interpretare



Ai dat peste Domnul Le Stie Pe Toate. Un astfel de barbat foloseste comentariile sale pentru a isi demonstra calitatile de entertainer, de a ii face pe ceilalti sa zambeasca in momentul in care citesc postul sau. Desi suna destul de ciudat, barbatul cu o asemenea calitate munceste din greu pentru a isi multumi prietenii si partenera.

Citește și:

5. Posteaza tot ce face

Barbatul care posteaza pe Facebook chiar si cand merge la toaleta (am exagerat putin) este un tip deschis si spune intotdeauna ceea ce face, ce gandeste, unde este. Ii place sa fie controlat, sa stie ca este cineva caruia ii pasa. Este o persoana “trasparenta” in privinta emotiilor, a relatiilor si a vietii sale.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.