Setari Cookie-uri

Burlacul convins: Cum il iubesti, cum il tratezi?

Tine foarte mult la independenta sa si a conluzionat ca profilul lui nu se incadreaza in tipologia sotului comun. Te iubeste, este respectuos si ti-a cunoscut deja familia. Mai mult decat atat, ti-a castigat si prietenele care au concluzionat ca formati un cuplu de invidiat.

Atata timp cat burlacia lui este mai degraba o problema de imagine sunt sanse de recuperare. Daca are un comportament afectuos, raspunde-i cu acelasi tratament. Fii alaturi de el si ofera-i sprijinul tau cand este demoralizat. Apreciaza-l pentru ceea ce este, fara sa-ti schimbi brusc atitudinea.


burlacul convins si independenta in cuplu Totodata, nu ar fi rau sa dispari atunci cand are impresia ca se poate descurca si singur. Crede ca il iubesti atat de mult incat ai devenit dependenta de el? Distanteaza-te putin si observa-i reactia. Fa-l sa inteleaga ca spatiul personal si singuratatea sunt doua lucruri complet diferite. Respecta-i intimitatea, dar fa-l sa-ti simta lipsa.

Intr-o relatie unita, de durata, casnicia este un lucru firesc. Planurile pe termen lung capata o alta importanta, insa relatia nu se transforma peste noapte.Viata continua cu aceleasi preocupari. Casatoria nu este o inchisoare de maxima securitate. Inseamna un angajament, incredere si totodata, capacitatea de a-ti asuma anumite riscuri si raspunderi.

O relatie oficializata nu interzice dreptul la libertate. Libertatea este o alegere si ramane in continuare dreptul fiecaruia, insa capata alte valori. Se transforma in responsabilitate. Daca iubitul tau insista sa pozeze intotdeauna in barbatul independent care controleaza totul, poate nu reprezinta cea mai buna alegere pentru viitor.

Anumiti barbati nu se maturizeaza niciodata si refuza sa accepte ca nu au dreptate. Cu toate astea, tot ei sunt primii care se plang ca nu sunt intelesi. In opinia lor, nu se vor simti niciodata pregatiti sa faca pasul cel mare. Casnicia este asociata cu griji, interdictii, batai de cap. Asadar, burlacia, traita totusi intr-o relatie ramane o solutie de compromis. Recunosti acest portret?

Daca partenerul tau este unul dintre acestia, inseamna ca trebuie sa faci o alegere. Dovedeste-i ca esti suficient de matura incat sa il accepti asa cum e si totodata, suficient de puternica incat sa-l parasesti daca nu te apreciaza. Statutul de barbat independent presupune siguranta, hotarare, planuri indeplinite si nu vorbe marete niciodata realizate. Un barbat care nu stie sa cedeze si isi mascheaza imaturitatea prin orgoliu si incapatanare mai trebuie inca sa...copilareasca. Eventual singur. Sau nu? Deci, care-i solutia, cum tratam burlacul convins?






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.