Setari Cookie-uri

Cougar time: De ce barbatii tineri sunt atrasi de femeile in varsta?

Se spune ca atunci cand dragostea te loveste, nu mai tii cont de absolut nimic, incalci toate regulile si te lasi prada sentimentelor. Vorbim, totodata, si despre egalitatea dintre femei si barbati, insa nu stim decat sa aruncam vorbe in vant deoarece niciodata nu va exista o astfel de egalitate. De ce spun asta?

Robert, 30 de ani:


Cougar time: De ce barbatii tineri isi doresc relatii cu femeile in varsta?


Eu cred ca exista o diferenta de la cer la pamant intre un barbat tanar si o femeie matura, diferenta care se va vedea o data cu trecerea timpului. Acum poate ca nu isi dau seama, insa in viitor este imposibil sa nu realizeze cat de diferiti sunt. Eu cred ca nu este vorba despre intelegere, maturizare sau incredere reciproca, ci doar despre un moft. In plus femeile mature sunt mult mai deschise, accepta aproape orice in pat, au experienta si stiu cum sa se poarte cu un barbat.

Exista, totusi, o mica problema: femeia matura are o cariera de succes, singurul lucru care ii lipseste fiind viata personala. Este posibil ca ea sa isi doreasca sa se casatoreasca, sa isi intemeieze o familie, moment in care barbatii astia tineri care se cred zmei o iau la fuga, mancand pamantul, cu pretextul ca sunt inca in floarea varstei si ca isi doresc sa isi traiasca tineretea si viata.


Cougar time: Ce vor femeile in varsta de la barbatii tineri?


Asa ca stau si ma gandesc…

Daca barbatii tineri alearga cu coada intre picioare dupa femeile in varsta, atunci tinerele adolescente (chiar si femeilor) ce le mai ramane? Sa stea si sa astepte barbatul folosit de o femeie matura sau sa dea buzna in celalalt cerc de persoane, al barbatilor mai in varsta?

Citeste si:


Unu, cel mai singur numar



Femeile cu mai multi parteneri sexuali sunt...parasute?!




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.