Setari Cookie-uri

The End: O inima franta, pusa la pamant

Am ajuns sa plang dupa fiecare relatie esuata. Am pierdut nopti intregi, facand calcule, adunand toate clipele frumoase, scazand fiecare urma de regret, inmultind cu toate declaratiile de iubire si impartind la fiecare cearta dureroasa. Rezultatul mi-a dat cu virgula: prea multa durere, iar sufletul meu nu mai poate suporta. Se ineaca din cauza suferintei, refuza sa respire aer umplut cu compasiune si uraste sa inteleaga ce-i cu inima de este atat de zdrobita.

La circ, artistii au o plasa speciala. Nu faci acrobatii la trapez la zeci de metri altitudine fara siguranta. Cazi, esti asigurat. Plasa aceea te sustine si iti ofera increderea de care ai nevoie. Ei bine, in viata nu este asa. Plasa de sustinere nu exista. La despartire el nu va mai fi alaturi de tine sa te ridice. Si cazi incat simti ca nu te mai opresti. Esti doar tu si sufletul tau distrus.

The end: O inima franta, plina de durere

Invat sa zambesc din nou


Pentru a trece peste o despartire trebuie sa accepti durerea, sa inveti sa traiesti cu dispretul, sa intelegi suferinta. Trebuie sa gasesti puterea de a te vindeca, sa te pregatesti sa vezi lumea din nou in culori, sa iti aduni visele, sa iti culegi idealurile si sa iti gasesti sufletul pierdut in tortura. Trebuie sa uiti de rani, sa iti vindeci inima si sa iti strangi firimiturile de fericire.

Cosmina

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.