Setari Cookie-uri

Cele 6 etape ale dragostei

Pe parcursul unei relatii trecem prin mai multe etape, care ne ajuta sa ne descoperim unul pe altul, sa intelegem rostul iubirii si sa devenim doua corpuri cu un singur suflet. Dragostea ne invata, ne convinge sa iertam, ne da dureri de cap, ne face sa ne pierdem cu firea, ne transforma in suflete pereche.

4. Etapa atractiei emotionale


Etapa atractiei emotionale este etapa in care stii ca iubesti cu adevarat. In acel moment ajungi sa intelegi ca dragostea adevarata nu are limita, ca nu totul consta in atractie fizica si sexualitate, ci exista si sentimente, iubire adevarata si intelegere.

Etapele dragostei: Etapa atractiei emotionale

Stii ca dragostea dintre voi doi nu are limite, este o dragoste adevarata ce reuseste sa depaseasca probleme dificile, sa treaca de necazuri si sa va ofere siguranta de care aveti nevoie.


5. Etapa rutinei


In etapa rutinei ajungi sa te atasezi atat de mult de partener incat il consideri o parte din viata ta. Desi multe persoane vad aceasta etapa precum una dificila, ea este mai degraba una dintre cele mai frumoase etape ale unei relatii.

Ai invatat sa te acomodezi in relatie, nu iti ascunzi gandurile in prezenta partenerului tau si iti oferi inima pe tava deoarece ai incredere in el, stii ca iti va fi alaturi in orice moment si ca te va sprijini in orice decizie pe care o iei. Este acolo pentru tine, neconditionat, gata sa sara in ajutorul tau.

6. Etapa angajamentelor


Etapele dragostei: Etapa angajamentelor

Etapa angajamentelor este cea care va transforma relatia voastra dintr-una serioasa intr-una pe viata. De cele mai multe ori aceasta etapa incepe o data cu cererea in casatorie si dureaza pe viata sau, in cel mai rau caz, pana la divort.

In aceasta perioada descoperi ca iubirea adevarata este eterna, ca sentimentele iti pot da aripi. Copiii sunt si ei cei care iti schimba modul de viata deoarece nu mai esti doar tu si partenerul tau, ci sunteti o familie, in care armonia si dragostea reprezinta pilonii esentiali pentru ca aceasta sa dureze la nesfarsit.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.