Setari Cookie-uri

4 relatii tentante dar nepotrivite

Cand te aventurezi intr-o relatie nu iti pui prea multe intrebari. Sau mai bine zis, cand te indragostesti. Daca e bine, daca e rau, ce se va intampla? Cel mai bine te lasi purtata de val si traiesti clipa.

Barbatul mai in varsta, cuceritor si protector va simti mereu nevoia sa isi impuna punctul de vedere. El are intotdeauna dreptate, chiar si atunci cand nu are. Chiar daca esti iubita lui, in ochii lui vei parea mereu o copila imatura, care mai are multe de invatat de la viata.

Relatii nepotrivite- in dragoste: cand sa-ti asculti intuitia

4. Relatia la distanta


Chiar daca exista iubire si intelegere, o relatie la distanta nu este deloc usoara. Aceasta legatura necesita foarte multa rabdare, intelegere si sacrificii. Increderea este la fel de importanta, dar cu toate astea nu garanteaza o legatura trainica. Absenta celuilalt este foarte greu de inlocuit. Daca treci prin moment dificile si tanjesti dupa apropierea fizica si consolarea lui, va trebui sa te multumesti doar cu promisiuni si vorbe frumoase spuse la telefon sau prin intermediul retelelor de socializare.

Zilnic esti nevoita sa admiri alte cupluri care se tin de mana si se bucura de unul de celalalt. Asadar, inainte sa te implici intr-o astfel de relatie pune-ti cateva intrebari importante, astfel incat sa nu regreti mai tarziu.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.