Setari Cookie-uri

Angajamentofobia: 4 lucruri invatate de la cainele meu

Teama de relatii si angajamente. Ce faci pentru a fi libera intr-o relatie?

2. Dragoste neconditionata


Angajamentofobia: 4 lucruri invatate de la cainele meu

Dragoste neconditionata... este nevoie de ea! Oamenii sunt singurele specii care se pedepsesc reciproc pentru greselile pe care le fac si traiesc in trecut. Animalele nu fac acest lucru. Invata sa te bucuri de prezent si sa iti faci planuri pentru viitor. Cel mai important, invata sa ierti un partener si sa treci cu vederea.

Intr-o relatie este nevoie de siguranta, intelegere, incredere reciproca si compromisuri. Iubirea neconditionata se manifesta atunci cand iubesti pe cineva indiferent de calitatile sale, indiferent de bune si de rele, cand nu iti manifesti mania si nu te plangi de trecut sau dezamagiri.


3. Loialitatea este cea mai importanta


Angajamentofobia: 4 lucruri invatate de la cainele meu

Loialitatea este cea mai importanta intr-o relatie. Indiferent de cate persoane il hranesc sau de cati caini intalneste, cainele meu se intoarce mereu la mine. Oamenii au nevoie sa fie loiali pentru a putea dezvolta relatii interumane. Intimitatea nu face referire doar la sex, ci este mult mai mult decat atat. Avem nevoie de dragoste, de pasiune, de romantism, de sinceritate, de incredere si sustinere. Intimitate inseamna sa fii deschis cu partenerul, sa spui ce ai pe suflet, sa demonstrezi iubirea ta.

Vorbeste cu un caine despre cele mai ascunse secrete ale tale. Cainele nu va spune nimic niciodata. Asa trebuie sa fim si noi, oamenii, intr-o relatie. O relatie este sacra, sincera si simpla.


4. Invata sa fii fericita


Angajamentofobia in relatie: 4 lucruri invatate de la cainele meu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.