Setari Cookie-uri

Asa NU o sa intalnesti marea dragoste

Te lovesti numai de esecuri si te intrebi de ce nu ai intalnit inca marea dragoste? Daca te regasesti in urmatoarele situatii, ar trebui sa faci cateva schimbari pentru a-ti intalni sufletul pereche.

De cand trebuie sa faca barbatii totul? Traim intr-o lume a femeilor independente care au initiativa. Asadar, cand primesti semnale clare de la un barbat care te place abordeaza-l tu prima.O femeie indrazneata este considerata o femeie sexy care stie ce vrea.

Doar pentru ca faci primul pas nu inseamna ca trebuie sa uiti de tact si rafinament. Aceste atuuri specific feminine iti vor conferi un farmec aparte, transformand flirtul intr-un joc senzual. Raspunde privirilor cu zambete indraznete si comporta-te cat mai natural.

Nu o sa iti intalnesti marea dragoste daca o sa astepti vesnic sa faca el prima miscare. Chiar daca pozeaza in cuceritor si un barbat se teme de respingeri. De aceea, mai bine faci tu primul pas si-l abordezi, decat sa ramai cu regrete si intrebari.

greseli care te indeparteaza de sufletul pereche

5. Te entuziasmezi prea repede


Inceputurile unei relatii sunt intotdeauna presarate cu zambete si fluturasi in stomac. Totusi, nu este cazul sa te entuziasmezi prea repede chiar daca totul asa cum ti-ai dorit. Daca o sa-i vorbesti iubitului tau de angajamente, casnicie si copii la nici o saptamana de cand v-ati cunoscut, sa nu te miri ca ai ramas din nou singura. Lasa totul sa decurga normal si nu grabi lucrurile.



















Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.