Kudika
22 Martie 2012

Un razboi pe viata si pe moarte!

Un razboi pe viata si pe moarte!

Poarta-te ca o Lady, gandeste ca un barbat

Infidelitatea este si va ramane intotdeauna cea mai josnica arma folosita de partener impotriva noastra. Faptele lasa urme adanci care cu greu ajung sa fie vindecate, in timp ce iubirea este maruntita, facuta bucati, iar inima este zdrobita, in timp ce sufletul nu vrea sa se mai ridice si refuza sa invete sa supravietuiasca. Se instaleaza starea de durere maxima, in care ajungi sa refuzi prezentul, incercand sa traiesti in trecutul indepartat.

Printese vs cenusarese, amante vs iubite

Amante versus iubite

Iubite – cenusarese

Incepem cu primul capitol al dragostei: Rolul iubitei in relatie. Iubita este sprijinul partenerului, cea care ii este alaturi la orice moment, ii ofera sfaturi si il sustine in deciziile pe care le face. Iubita este femeia cu care barbatul se afiseaza in public, pe care acesta o prezinta ca “partenera” si cu care nu se furiseaza niciodata prin camerele de hotel. Iubitele sunt femeile decente, pe cand amantele sunt vazute precum femei usuratice si fara scrupule.

Amanta, un dusman pe viata

Amante versus iubite

Femeia inselata este cea mai ranita persoana. Acesteia ii este furat partenerul, ii este distrus visul si, cel mai important, ii este luata iubirea. Sfaturi, prieteni, cuvinte de incurajare… nimic si nimeni nu o poate face sa mearga mai departe. Viata ei perfecta este destramata, femeia realizand ca pentru ea acesta este sfarsitul. O asteapta o perioada de tranzitie, de durere si furie, in care razbunarea va fi “alimentul” cu care isi va hrani sufletul.

Printese – amante

Se spune ca amantele sunt si vor fi intotdeauna cele mai rasfatate femei din lume. Ele traiesc fiecare moment de dragoste la intensitate maxima, precum adevaratele adolescente. Fiecare pas pe care il fac in relatie este un pas catre necunoscut, in care se avanta cu inima fara a se teme de consecinte. Amantele sunt fericite, amantele iubesc cu patima, amantele nu sufera.

Horoscopul Cuplului: Destinul Relatiei tale
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: