Setari Cookie-uri

Femeia independenta si femeia gospodina. Tu din care echipa faci parte?

Doua tipuri de femei isi disputa aprig rolul in societatea actuala: femeia independenta si femeia gospodina, ambele inzestrate cu o personalitate puternica si principii bine determinate. Fiecare crede cu tarie in conceptia ei si nu s-ar abate nicium de la regulile prestabilite.

O familista convinsa, femeia preocupata exclusiv de grijile casnice tinde sa starneasca dezinteres prin comportamentul ei total nepotrivit. Transforma relatia intr-o legatura prieteneasca si monotona, lipsita de sare si piper. Doi parteneri trebuie sa fie inainte de toate prieteni si confidenti, insa tandretea si bunavointa nu sunt suficiente pentru a mentine aprinsa pasiunea.

Femeia independenta si femeia gospodina

Credeati ca o femeie independenta este rece si rezervata, mult prea mandra pentru a-si manifesta sentimentele? Total gresit. Poate parea inaccesibila si putin orgolioasa, dar aparentele inseala.

Este capabila sa pregateasca o cina romantica, dar apoi n-o sa spele repede vasele murdare, ci va organiza un spectacol fierbinte in dormitor. Poate juca rolul de femeie inocenta, lasandu-se dominata, dar se va transforma imediat intr-o vampa, gata sa-si domine la randul ei partenerul. Cand vrea ceva nu are nevoie de introduceri si are grija sa obtina ce-si doreste.

Femeia independenta poate fi o gospodina sexy, mandra de statutul ei. Este inventiva, ii place sa surprinda si crede cu tarie in fortele proprii. De cealalta parte, rivala ei mizeaza pe comportamentul echilibrat, menit sa-i ofere siguranta barbatului de langa ea.

Deci, cum e mai bine: gospodina, stapanita si pioasa, ori independenta si cu personalitate?


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.