Setari Cookie-uri

Vibratorul, prietenul meu monogam

E mare, gros si intotdeauna pe pozitii. Ghici vibrator ce-i?

Vibratorul ma intelege

Imi place sa detin controlul asupra orgasmelor mele. Nu stiu cat de indispensabil este un barbat (am avut si luni intregi in care am stat singura cuc), dar de vibrator nu ma pot desparti. Chiar si cand merg prin excursii il iau cu mine. Imi accepta intotdeauna dorinta de chelfaneala, imi accepta mofturile si este intotdeauna pe pozitie.

Vibratorul, prietenul meu de orgasm

Cred ca sunt indragostita de el. Este amantul meu perfect, cel care imi este monogam, nu ma barfeste pe la spate, nu se plange de celulita mea. In fata lui sunt libera si deschisa: imi arat tooooate defectele si imi place deoarece stiu ca nu poate sa comenteze. Ma simt femeie, independenta si sigura pe ea. Imi place sa ma joc cu el, sa stiu ca eu sunt cea care manuieste fiecare miscare si multumeste chicherita mica.

Nu sunt obsedata de sex, ci doar ahtiata dupa el. Imi place sexul asa cum unui gras ii place McDonald’s. De-asta prefer vibratorul in locul barbatului. El imi smotoceste vaginul erotic, deloc sentimental, insa mult prea narcisist pentru un stremeleag barbatesc.

Citește și:

Sa va iubiti.

Noemi

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.