Decalogul celor fericiti: Cele 10 dovezi ca iubesti cu adevarat

Dovezile de dragoste se acund de cele mai multe ori in cele mai obisnuite din situatii si de multe ori obisnuita face sa le trecem cu vederea. Cum ii spui partenerului tau ca il iubesti fara a te folosi de cuvinte? Iata cele 10 dovezi de iubire adevarata.

Il respecti pe cel de langa tineDecalogul celor fericiti: Cele 10 dovezi ca iubesti cu adevarat

Respectul este fundamental intr-o relatie sanatoasa, de lunga durata si plina de dragoste. Aceasta este una din dovezile cele mai mari de dragoste: iti respecti partenerul de viata in orice situatie te-ai afla, nu numai atunci cand stii ca „trebuie” sau cand iti doresti ceva. Respectul este o forma de iubire si apreciere profunda din partea cuiva.


Nu vrei sa il/o schimbi

Il/o iubesti pentru ceea ce este sau ce isi doreste sa fie, pentru ceea ce crede desi uneori nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, pentru felul in care se comporta desi uneori nu esti de acord etc. In ciuda faptului ca sunt si cateva lucruri care nu iti sunt tocmai pe plac, vezi ca fara ele persoana de langa tine nu ar mai avea acel farmec care o face sa fie ceea ce este. Cu alte cuvinte, daca ii iubesti imprefectiunile, il/o iubesti si pe el/ea.


Ti se lumineaza fata cand vorbesti despre el/ea

Ati observat acele persoane care atunci cand vorbesc despre jumatatea lor se lumineaza la fata si radiaza de fericire? Daca si tie ti se lumineaza fata atunci cand le spui celor din jurul tau despre partenerul tau, raspunsul este evident: il iubesti.

17 dovezi de dragoste mai importante decat Te iubesc
Citeste articolul integral "Decalogul celor fericiti: Cele 10 dovezi ca iubesti cu adevarat" pe Garbo.ro

30 de gesturi marunte prin care sa ii demonstrezi ca il iubesti
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: