Setari Cookie-uri

Dragoste animalica: Porcul din patul tau

Cat de porc este barbatul tau?

4. Manierele il dau de gol. Ti-a adus vreodata o floare, ti-a pregatit o cina romantica sau a fost macar tandru cu tine? Nu spune ca toate astea sunt vorbe in vant, gesturile marunte sunt cele care dovedesc o iubire adevarata. Intotdeuna te impinge care biju-ul lui de care este atat de mandru, insa niciodata nu coboara mai jos de buricul tau. El isi permite, tu nu ai voie sau, si mai grav, nu meriti un astfel de rasfat.

barbatu porc

sursa foto:

www.shutterstock.com - 43354597
Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

5. Dragostea de sine… pute rau! Si ce ii mai place de el. Porcul se da cu jumatate de borcan de gel in cap incat oglinda mai are putin si se sparge, se analizeaza in vitrinele magazinelor, poate un fir imbacsit i-a cazut pe frunte si isi sterge cu degetul inmuiat in saliva cea mai mica urma de nisip de pe adidasii lui cu crampoane.

Citește și:

Porcul ramane un porc

Sa facem o mica recapitulare: Daca isi varsa sticla de parfum pe gat, shaorma este mancarea lui de baza, iar berea este micul dejun, adidasii ii sunt pantofii lui de gala, te trimite la dracu intr-o secunda, are intotdeauna chef de harjoneala (lucru bun, atunci cand te pricepi sa prestezi), meciurile sunt filmele lui preferate, se crede un boss si vorbeste despre dusmani, atunci te-ai pricopsit cu un mare porc.

Ca tratament pentru boala porceasca, se ia o pastila de incredere o data pe zi, o capsula de indiferenta inainte de masa, o pilula de respect pentru propria persoana la fiecare 30 de minute, si un sirop cu multa maturitate la fiecare secunda. Metoda naturista: Infuzie din planta “Da-l dracu de porc” si sucuri din “Mai sunt si alti barbati, mai putin porci decat porcul tau.”

Iubeste-te, femeie!

Citește și:

Noemi

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.