Setari Cookie-uri

Dictionarul barbatului afemeiat in cuplu

Barbatul afemeiat are propriul lui limbaj. Decodeaza-l acum!

Crezi ca vorbiti aceeasi limba? Afla principalele cuvinte din dictionarul barbatului afemeiat si decodeaza-i intentiile.

Afectiune – o forma de atentie rara din partea unui barbat afemeiat. In general, trebuie sa fie satisfacut pentru a se comporta tandru cu iubita lui. Semnele de afectiune ii tradeaza un comportament necorespunzator. Cu siguranta asteapta sa obtina ceva sau dimpotriva, isi rascumpara o greseala pe care ti-o ascunde.

Dictionarul barbatului afemeiat in cuplu

sursa foto: shutterstock.com

Comunicare - flirt sau modalitatea cea mai simpla prin care te poate impresiona. Preferabil, la prima vedere sau de fiecare data cand greseste. Desi este tacut in general, cand isi recunoaste vinovatia, gaseste o multime de scuze pentru a se disculpa in fata ta. Isi asuma reprosurile pe care i le faci, dar sa nu te astepti la vreo schimbare importanta, chiar daca iti promite luna de pe cer.

Citește și:

Infidelitate - un obicei frecvent in stilul lui de viata. Practica acest tabiet ori de cate ori are ocazia. Bineinteles, el pozeza in barbatul nepatat pe dinafara, dar este un mare tradator pe dinauntru.

Incredere - un cuvant strain printre tabieturile lui. Stie ce inseamna, dar nu poate sa ofere. Increderea il duce cu gandul la angajamente si promisiuni.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.