Setari Cookie-uri

Extaz in pat: harta orgasmica pentru tine si iubitul tau

Orgasmul este destinatia finala dar drumul pana acolo are o savoare speciala!

Savureaza

Joaca-te cu buzele si trezeste-i senzatii tari. Pentru inceput plimba-te cu varful limbii peste buzele lui, dar nu uita sa-ti folosesti si degetele pentru a-i stimula simturile. Lasa-l sa te muste usor, apoi retrage-te brusc pentru a-i invada alta zona erogena. Urechile au un rol foarte important in jocul erotic. Incepe cu sarutari fine, apoi suge-i usor lobul urechii, soptindu-i si cateva dintre intentiile tale.

Iubitul tau va asocia imediat acest joc cu o partida de sex oral, asadar atmosfera va deveni tot mai fierbinte in imaginatia lui. Fii spontana, nu-l lasa sa te posede imediat si ai grija sa pastrezi permanent un contact vizual direct cu el.

cuplu sex sursa foto: shutterstock.com

Plimba-te prin centru

I-ai explorat gatul, barbia si umerii? Este momentul sa te plimbi mai in jos, apropiindu-te tot mai mult de centru. Da, da, acea zona fierbinte isi doreste cu ardoare sa primeasca atentia ta, dar prelungeste-i asteptarea. Nu te repezi imediat la penisul lui care de-abia asteapta sa fie rasfatat. Plimba-te cu mainile si buzele in apropierea lui, dar amana cat poti de mult momentul. Acest lucru nu va face decat sa-i sporeasca interesul si dorinta. Amplifica-i starea de excitatie si treci la actiune cand se asteapta mai putin. Inainte de penetrare plimba-I penisul in jurul clitorisului tau si permita-i sa se bucure alaturi de tine. Impartaseste cu partenerul tau placerea pe care o simti, savurand din plin fiecare senzatie.

Citește și:

Priveste si lasa-te admirata

Ai tendinta sa te feresti de privirea lui cand esti aproape de orgasm? Nu te mai ascunde, ci dimpotriva, lasa-l sa stie ca te simti bine. Priveste-l in ochi si sopteste-i ce-ti trece prin cap. Sunetele din timpul sexului sunt deosebit de excitante si contribuie la o atmosfera fierbinte. Ati ajuns impreuna la destinatia dorita? Orgasmul simultan este o experienta uimitoare si merita savurata din plin.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.