Setari Cookie-uri

Sexul la un alt nivel: 5 detalii picante din Kamasutra

Kamasutra poate fi numita cartea de capatai a sexului. Exista persoane care cauta in sex nu doar placere si satisfactie, ci si noutate. Acestia duc erotismul la un nivel superior, fiind intotdeauna in cautarea celor mai noi tehnici care le pot ajuta in obtinerea poftelor trupesti.

Iata cinci sfaturi utile care te pot ajuta sa iti imbunatatesti viata sexuala:

1. Orgasm prin penetrare

1. Orgasm prin penetrare
Desi suna destul de ciudat, este foarte dificil ca femeile sa aiba orgasm in momentul in care sunt penetrate (rata acestora este de doar 30%). Celelalte femei, mai putin norocoase au nevoie de un impuls, si mai exact de o stimulare directa a clitorisului pentru a ajunge in punctul culminant.
In Kamasutra exista o pozitie care ne ajuta sa ajungem la orgasm fara a ne folosi de degete sau alte stimulari exterioare. Astfel, exista de trei ori mai multe sanse de a avea orgasm practicand aceasta pozitie.
Care este pozitia? Partenerul trebuie sa stea deasupra, sa isi alinieze bazinul cu al tau si sa te penetreze. Inconjoara-l cu picioarele in zona coapselor si a gleznelor. Este obligatoriu ca, pentru ca tu sa poti ajunge la orgasm, sa iti atinga si pelvisul in timp ce se misca. Incearca aceasta pozitie si anunta-ma daca ti-a fost de folos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.