Setari Cookie-uri

Fuck buddies: Sex fara sentimente

Facem dragoste sau sex?

Sex din dragoste? Neeeah. Acum e la moda sexul fara sentimente. Nu stiu cum se face, dar am ajuns sa facem sex din nevoie. Barbatii ocupati de preocuparea lor mai mult decat de fericirea cocoselului, se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie. Si de unde sa mai scoti barbati dornici de hatza hatza cand afara e seceta? Te uiti in stanga, te uiti in dreapta, te uiti si in sus (poate se indupleca cineva), te uiti la mandroaca ta (saraca de ea, a trecut de mult timp de cand nu a mai fost smotocita) si decizi ca este timpul pentru masuri extreme.

Asa ca apelezi la vecinul de langa, la tipul cu pizza, care iti face cu ochiul de fiecare data cand ii dai bacsis prea mare sau la colegul tau de facultate. Sunteti vaccinati, perfect constienti de consecinte, maturi si hotarati sa o faceti. Hormonii zburda mai ceva ca Alexandra Stan cand vede o acadea, pofta e din ce in ce mai mare, iar placerea e atat de mare incat pana si pe tipul fara camasa, care lucreaza pe santier, plin de sudoare, l-ai arunca pe pat si i-ai pune un mar in gura.

Citește și:

fuck buddies

De ce sa o faci?

Exista printre voi si femei care isi pun centura de castitate atunci cand nu mai sunt intr-o relatie (acelea sunt cele care inca au impresia ca locul femeii este la cratita, iar al prostituatei in genunchi). Astfel de femei inca nu stiu ca femeile de la cratita uneori trebuie sa mai si ingenuncheze, iar prostituatele din cand in cand mai trec si prin bucatarie (si se descurca destul de bine).

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.