Setari Cookie-uri

Speed dating: Subtextul unei intregi relatii in doar 4 minute

Te-ai gandit vreodata la cum ar arata relatia ta daca ai derula-o rapid cap coada?

Pasul 3: Prima noapte de sex

Unul mai cocos ca celalalt. Femeia ii face sex oral pentru a demonstra ca este o experta in pat, in timp ce barbatul isi arata cele mai bune miscari pentru a arata cat de priceput este el. Si uite asa ea se alege cu o „crema de fata”, iar el cu o durere de spate insuportabila. Ea nu are orgasm, el crede ca este frigida si nu o mai suna a doua zi. Disperata fiind, fuge in bratele prietenelor sale si le cere sfaturi despre cum sa procedeze.

Pasul 4: Reintalnirea

El se simte singur, asa ca decide sa o sune, ies la o cafea. Zambetul ei ii reaminteste de ce s-a i-a placut atat de mult de ea. Nervoasa din fire, femeia va incepe sa vorbeasca mult prea mult, spunandu-i ca vrea sa il prezinte familiei, ca vrea sa fie alaturi de el pana la sfarsit si ca pe viitor isi doreste un copil. Fricos din fire, barbatul se va speria si isi va pierde interesul. Cum ar fi daca ea l-ar schimba pe el? Cum ar fi daca el ar fi perfect? Dar parca zambetul ei ii aminteste prea mult de fosta iubita. La despartire, el o saruta pe buze, apoi se despart.

Citește și:

Pasul 5: Nebunia dragostei

Vorbesc la telefon de cateva ori pe saptamana, insa nu se mai vad. Asta pana cand ea il suna la 2 noaptea si il invita la o partida de sex. Si uite asa totul se transforma intr-o rutina. Sex fara obligatii, discutii libere si maturitate. Asta cred ei deoarece sentimentele incep sa creasca si dragostea apare.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.