Setari Cookie-uri

Daca nu sex, atunci ce?

Nu stiu cum, dar ajungem iar la sex.

Foto: Shutterstock.com

1. Sexul obisnuit

Cel mai placut, cel mai cautat, cel mai dorit. Toti beneficiaza de el, nimeni nu se satura! Suna cam plictisitor, dar cu toate stim ca e mai mult decat explozii de artificii. Si da, e de cand e lumea, dar e atat de bun incat nu l-am lasa pentru nimic in lume. Bine, mai sunt unele fastacite care baga vrajeala eterna cu durerea de cap (oare ele chiar cred ca barbatii le inchit asemenea gogosele?). Dar sigur acele femei nu au avut in viata lor un orgasm vaginal pentru ca daca ar fi avut ar fi facut pe dracu-n patru sa mai aiba parte de o astfel de senzatie!


2. Sexul tantric

Multi au auzit, putini l-au incercat. Si ca sa nu ma mai dau experta in toate, spun ca nu am incercat. Pentru mine sexul inseamna zbenguiala, balanga-balanga, miscare, frecare, si nu o gadilare usoara. Nu spun ca nu e interesant si ca nu voi incerca niciodata, dar nu sunt genul de persoana care sa fac sex cu… spiritul! La mine ori e alba, ori e neagra.

Citește și:

Dar sa va spun mai multe de sexul asta tantric (mai poarta si denumirea de sex sacru si este considerat o forma de atingere a Divinitatii – sa inteleg ca asta nu e pacat? Ar trebui sa merg si sa intreb un membru bisericesc). Acesta are la baza excitarea spiritului. Doar prin atingeri usoare in zone bine alese (punctele erogene), partenerii pot ajunge la orgasm. Si cica orgasmul asta e de mii de ori mai intens decat cel obisnuit. Daca incercati, dati de veste!

3. Sexul prin telefon

Acest tip de sex a fost creat din intamplare de catre un cuplu aflat la distanta (bag mana-n foc ca asa e!). Probabil ca barbatul, mult prea excitat si satul pana-n gat de filmele porno si niciun strop de actiune in viata lui, a zis ca e timpul sa schimbe ceva. Si a schimbat. Si-a sunat iubita/ nevasta/ amanta/ femeia fierbinte de la numerele alea cu 999 si s-a pus pe treaba. Femeia fierbinte, care taxeaza la minut, a fost de acord. Amanta a acceptat si ea cu conditia ca ea sa fie cea care termina prima. Nevasta si iubita, speriate ca il pierd sau ca il imping in bratele amantelor, au zis da.In timp ce ele se uitau la Jose Fernando Armando si mai scoteau din cand in cand un “Ah” ragusit, el dadea de mama focului la stropitoare de-si facea bataturi la mana dreapta.

Citește și:

Acum am evoluat. Sexul prin telefon a ajuns sa fie o rutina pentru cuplurile aflate la distanta. Femeia, echipata cu vibrator, dildo, o lenjerie sexy (asta asa, pentru ea!) si eu mai stiu ce alte jucarioare, el – cu un intreg arsenal pentru o noapte fierbinte: gel lubrifiant, o colectie impresionanta de filme pentru adulti, doua baterii de schimb pentru telefon (daca ai Smartphone-uri, astfel de baterii sunt un must have) sau clasicul acumulator si muuuuuulta pricepere si indemanare! Ce iese? O partida de sex incendiara, incheiata (sper eu) cu doua orgasme simultane. Cam ciudat e la sfarsit, dupa ce trece pasiunea si iti dai seama cate cuvinte porcoase cunoaste creierasul tau incat nu stii ce sa zici si singura fraza care iti iese din gura este: “Si, ce ai mai facut azi?”.

4. Cybersex

Inca nu este prea dezvoltat la noi, asteptam sa mai treaca 3-4 ani (e greu cu evolutia asta). Cybersexul este sexul prin calculator (laptop, ma scuzati… cine mai are calculator acum?) si a fost creat special pentru cuplurile aflate la mare distanta si a caror relatie traieste doar cu ajutorul Skype-ului, pentru persoanele care tin la sanatatea lor si nu vor sa se radieze tinand telefonul la ureche, pentru cei care vor sa vada mai multe (e mai excitant, credeti-ma) sau pentru cei care sunt prea zgarciti si nu au suficiente minute pe telefon. O Marie cu alta palarie!

Citește și:

5. Mai multe tipuri de sex

Astea sunt mai mici, dar eficiente. Am zis ca nu au nevoie de o clasificare speciala, ci doar de o enumerare: toata lumea a auzit de ele, insa doar cei viteji (sau cei care s-au saturat de pat si de hatza hatza aia clasica) le-au incercat.

Sa purcedem: sexul cu tehnici sado-masochiste, sexul cu un necunoscut, sexul in public, sexul pe plaja, sexul cu fostul, sexul jucand roluri erotice, sexul zgomotos, sexul in baie, sexul intr-o camera de hotel, sexul dupa impacare, sexul salbatic, sexul lent, sexul de dimineata, sexul pe fuga, sexul la intamplare.

Asa ca...

Sa va iubiti! In toate formele si pozitiile posibile!

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.