Setari Cookie-uri

Swingers: Ce se intampla in spatele usilor inchise?

Afla secretele rusinoase ale cuplurilor diferite!

Foto: Shutterstock.com

Cum decurg intalnirile swingerilor?

Este foarte simplu. De cele mai multe ori vorbim despre petreceri private insa, mai nou, exista si cluburi care se ocupa in mod exclusiv cu astfel de distractii. La astfel de petreceri nu poti intra decat pe baza de invitatie. Dar odata ce ai primit invitatia pregateste-te de nebunie!

Pentru doritoarele de aventuri tari: doamnelor, daca vreti sa participati la o astfel de destrabalare, va informez ca trebuie sa mergeti cu partenerul. Swingers se poate traduce simplu prin “schimb de parteneri”.

Sa presupunem ca ti-ai procurat invitatia, ca esti in fata usii si ca o deschizi. Atmosfera te va soca: nu va fi asa cum te vei astepta. Lumina placuta, lumanari, decoratiuni interioare frumoase, perfecte pentru un cald “Bun venit in casa mea”. Din acel moment iti poti alege partenerul alaturi de care vrei sa traiesti senzatii tari! Daca barbatul respectiv este de acord, partenerul tau poate sta si privi intreaga partida de sex. Sau, daca este si el dornic de actiune, isi poate alege o partenera, cu care sa se distreze.

Citește și:

Cel mai frumos lucru este ca swingerii sunt persoane secretoase, care nu scot o vorba despre ceea ce se intampla in spatele usilor inchise. De aceea pana si Kim Kardashian merge la astfel de petreceri (cum au aflat jurnalistii despre ea? Pai ei bine, doar una este Kim Kardashian). Daca iti este teama, poti folosi masti pentru deghizare. Si mai intens!

Ce implica stilul swingerilor? Ei bine, sunt acceptate 3 situatii:

- Cei care privesc alte persoane (cunoscute sau necunoscute) in timp ce fac sex;
- Cei care fac schimb de parteneri si fac sex in camere diferite;
- Cei care fac schimb de parteneri (doua sau chiar mai multe cupluri) in aceeasi camera. Aici vorbim deja despre o orgie sexuala.

Ce trebuie sa stii inainte de a merge la o astfel de petrecere?

Daca simti furnicaturi in zona fofoloacei si partenerul nu iti este suficient pentru a te scarpina sau , si mai important, daca simti nevoia de o schimbare, mergi la swingeri. Insa mare atentie: o astfel de experienta iti poate schimba viata. In rau sau in bine. Asa ca mare atentie! Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont inainte de a merge la o “petrecere privata”:

Citește și:

1. Daca esti geloasa, nu merge!

2. Daca partenerul tau este gelos, nu merge! Aceste doua sfaturi sunt extrem de importante deoarece petrecerile de swingeri iti pot distruge relatia;

3. Mare atentie la igiena intima;

4. Mergi doar daca ai incredere in partenerul tau;

5. Obligatoriu: sex cu prezervativ;

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.