20 de propuneri pentru orgasm

Scopul final al unei relatii sexuale pare a fi� orgasmul. Atunci cand ai probleme in atingerea "punctului maxim" sau pur si simplu vrei sa-l imbunatatesti, tine seama de cele 20 de propuneri ale noastre.

Scopul final al unei relatii sexuale pare a fi� orgasmul. Atunci cand ai probleme in atingerea "punctului maxim" sau pur si simplu vrei sa-l imbunatatesti, tine seama de cele 20 de propuneri ale noastre.

1. Anticipeaza relatiile sexuale!

Multe femei au constatat ca daca isi petrec mai mult timp inventand scenariul unei relatii sexuale ce s-ar putea concretiza pe viitor, acest proces poate fi benefic si in plan fizic. Facand asta vei reusi sa identifici elementele din jurul tau care ar putea avea impact erotic si sa le utilizezi. E un mod de a da "start-ul" pentru ca "finish-ul" sa fie garantat.

2. Relaxeaza-te!

Majoritatea femeilor au nevoie de un moment "de tranzitie" pentru a fi receptive la placerea sexuala. Asta pentru ca tensiunea emotionala influenteaza negativ raspunsul sexual. Prin urmare, asculta muzica, fa o baie fierbinte, citeste o carte sau incearca ceva ce te poate relaxa. Este un pas extrem de important pentru a obtine orgasmul.

3. Fara griji�

Teama de intimitate, lumina prea intensa din camera, zgomotul perturbator etc. sunt factori de stres care iti pot colinda mintea inainte sau in timp ce faci dragoste. Nu-ti ramane decat sa-i identifici si sa-i elimini inainte de a avea activitate sexuala. Astfel, te vei concentra asupra senzatiilor fizice si iti va fi mult mai usor sa ajungi la orgasm.

4. Fara resentimente�

E greu sa faci dragoste cu o persoana cu care nu esti in cea mai fericita relatie. Va trebui sa elimini orice resentiment ai fata de partener pentru a te bucura de intimitate. Pentru multe femei conexiunea intre suflete este absolut necesara inaintea "conexiunii genitale".

5. Cunoaste-ti trupul!

Sa inveti sa accepti propriul corp este cheia pentru un bun raspuns sexual. Obsesia legata de imperfectiunile corpului: cum arata, ce gust are, cum miroase etc. iti poate afecta excitarea. Cu alte cuvinte, raspunsul mintii nu ar trebui sa vina in contradictie cu cel al corpului.

6. Gandeste activitatea erotica!

Asta inseamna ca totul porneste din cap. Nu uita ca primul organ sexual este creierul! Incearca sa "vizualizezei" reactiile partenerului, tinand ochii inchisi. Ar fi totusi foarte bine daca v-ati putea privi in ochi sau v-ati urmari reciproc miscarile. Dar unele femei nu pot face asta, pentru ca obtin orgasmul numai daca au ochii inchisi si au impresia ca traiesc actul sexual dupa propriul scenariu.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2005
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri