Setari Cookie-uri

Desfatari erotice: Orgasmul sanilor

Unele parti ale corpului tau sunt mai prietenoase decat altele. Asta stiai. Sa iti spun si vreo doua lucruri pe care nu le stiai...

Cine ce face?

Iubitul tau are un rol foarte important aici. Daca in timpul unei partide de sex te mai poti stimula si singurica, prin diferite mangaieri sau chiar fantezii, aici partenerul de joaca are rolul principal.

Trebuie sa aveti parte de un preludiu bine exploatat, astfel incat toate simturile sa iti fie aprinse. Apoi, el va trebui sa iti mangaie gentil sanii, pe toata suprafata lor. Iar buzele sa iti dezmierde pielea, facandu-te sa tresari la fiecare sarut. Acest tip de masaj trebuie “executat” timp de cel putin 20 de minute. Bine, acum nu va trebui sa va cronometrati, dar trebuie sa fii cat se poate de… aprinsa! Miscarile vor fi din ce in ce mai intense si mai apropiate de mamelon, el fiind recunoscut ca cea mai sensibila parte a sanului (mai ales la astfel de stimuli).

O alta sursa recomanda inceperea acestui ritual prin masarea gentila a sfarcurilor (niciuna dintre miscari nu trebuie sa fie prea ferma sau prea surprinzatoare), pentru ca apoi partenerul sa iti maseze sanii. Intai cu ambele palme, apoi fiecare san cu toate degetele de la cate o mana (cu exceptia degetului mare), pentru ca apoi sa revina la sfarc, pe care sa il dezmierde cu miscari circulare.

Citește și:

Si sa nu uitati de uleiurile pentru masaj! Si ai grija sa aiba grija sa aiba mainile calde… mainile reci nu va vor ajuta cu nimic.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.