Setari Cookie-uri

Inseli sau rezisti ispitei?

Barbatul potrivit in relatia nepotrivita

…sau vino incoa’!

Ai calcat deja stramb? Tine cont ca intotdeauna va exista cineva care va afla!

Toata hoarda de rubedenii a barbatului inselat te va blestema pana-n vecii vecilor de soi rau si lepadatura care esti tu, fara sa te intrebe de ce te-ai aruncat cu picioarele desfacute inainte in patul altuia.

Sa nu-ti inchipui ca amantul tau e vreun munte de piosenie. Daca stie ca tu ai deja o relatie, va cauta sa-si flateze intai propriul ego si abia apoi se va ocupa si de orgasmele tale.

Decat sa musti din momeala, mai bine spune-ti ca omul asta are un pui de blenoragie si fugi cat te tin tocurile!

Al saselea simt tehnologic

Toti barbatii il au! Sa fii sigura ca daca primesti un mesaj nepotrivit sau un mail de provenienta nepermisa in cadrul celulei de baza a societatii, iubitul tau o sa-l adulmece de la distanta.

In plus, nimic nu o sa-l opreasca sa-ti sparga parola sau sa-ti verifice corespondenta. Sigur, e ilegal dar cat crezi ca valoreaza litera de lege pentru un barbat gelos ?

Citește și:

Vina bate filmul!

Cu tot paradoxul, il inseli dar inca il iubesti? Atunci pregateste-te sa fii asaltata si roasa de vina din toate partile.

Vei avea cosmaruri si te vei trezi ingrozita ca ai soptit in somn numele gresit. Sforaiturile lui cu gura deschisa te vor linisti in seara aceasta dar poate maine nu vei mai avea acelasi noroc.

Marturisirea cea de pe urma

Dintr-un puseu de vinovatie, te-ai hotarat sa marturisesti tot? Sa presupunem ca te-a iertat dar vei trece intai printr-un interogatoriu de iad.

Va vrea sa stie cum si de cate ori te-ai zvarcolit prin asternuturi straine. Chiar daca va indurereaza pe amandoi, cel inselat se va lovi de nevoia nebuna de a sti toate detaliile infidelitatii tale.

Cu cat ii vei povesti mai multe, cu atat o sa fie mai furios. Si pe deasupra, ia-ti adio de la orice acrobatii ai executat in alte paturi. Au intrat in zona de pedeapsa extraconjugala.

Citește și:

Iubiti de ambe sex, inselati-va!

Nimeni nu mai crede ca infidelitatea e apanajul exlusiv al barbatilor. Chiar daca femeile si barbatii insala uneori din motive diferite, toti trebuie sa tina cont de un singur aspect: infidelitatea doare.

SURSA FOTO prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.