Setari Cookie-uri

Orgasm garantat in 5 pasi simpli

Iubeste cu pasiune si fara inhibitii pentru un orgasm de neuitat

Ai vazut When Harry met Sally? De fiecare data cand aud titulul acetui film, ma gandesc la scena memorabila in care Meg Ryan imita cu maiestrie un orgasm in mijlocul unui restaurant.

Exista femei care traiesc pe pielea lor momente de placere suprema ca cel ilustrat in film. Iata cum poti ajunge si tu la un orgasm garantat in 5 pasi simpli.


1. Nu trece peste preludiu.

Chiar daca abia astepti sa te bucuri de corpul partenerului tau, prelungeste asteptarea. Un preludiu bun dureaza minute bune, chiar ore. Amplifica la nesfarsit tensiunea sexuala iar momentul culminant va fi cu atat mai exploziv.

Atingerile si sarutarile iti vor da o stare de confort, iti vor spori increderea in tine si te vor pregati fizic pentru contactul sexual.

In caz contrar, ceea ce promitea sa fie o noapte pasionala se va transforma intr-o iritatie care se trateaza cu crema de galbenele.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

2. Sexul oral

Potrivit iubaretilor din intreaga lume, sexul oral este cea mai sigura cale spre orgasm. Partenerul tau trebuie sa fie atent si abil dar in special trebuie sa-i placa sa te sarute “acolo”.

Pentru inceput, sunt suficiente cateva sarutari delicate iar limba lui se poate juca tandru cu partile tale cele mai intime.

Pe masura ce dorinta creste, limba lui poate pune din ce in ce mai multa presiune asupra clitorisului tau. Pentru multe dintre noi, cateva minute de sex oral sunt suficiente pentru a ajunge la orgasm.

Nu te speria daca la tine nu functioneaza de la prima incercare. Repetitia este mama invatarii!

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.