Setari Cookie-uri

Cele 7 tipuri de orgasm feminin

Unul dintre lucrurile pe care nu le poate tagadiu nimeni este acela ca sexul este minunat. Barbatii nu vor pune niciodata la indoiala acest fapt si, cu atat mai putin femeile, intrucat lor le sunt rezervate cel putin 7 minuni, 7 tipuri speciale de orgasm

Exista cazuri de persoane care au paralizat sau au orbit intrucat experienta a fost mai puternica decat ar fi fost pregatiti sa primeasca.

Tipologia celor 7 orgasme a fost realizata de Annie Sprinkle, un reputat sex guru. Clasificarea sexologului american este oarecum limitativa din cel putin doua motive. In primul rand exista mai multe tipuri de clasificari si, probabil mai multe tipuri de orgasme ce asteapta sa fie desoperite. Fiecare dintre cele 7 tipuri de orgasme poate fi normal, multiplu sau prelungit. Mai in gluma mai in serios, mai exista si alte 6 tipologii:

-orgasmul oprtimistei: Oh, da! Oh, da! Oh, da!
-orgasmul pesimistei: Oh, nu! Oh, nu! Oh, nu!
-orgasmul nehotaratei: Oh, da! Oh, nu! Oh, Da!....
-orgasmul pioasei: O Doamne! O Doamne!
-orgasmul nesatulei: Mai mult! Mai mult!
-orgasmul celei aflate in intarziere: Inca putin! Inca Putin!

In al doilea rand, dar poate cel mai important, fiecare orgasm este unic, asa cum si tu esti unica si fiecare experienta erotica nu este exact la fel ca cele ce au fost sau cele ce vor urma. Senzatiile resimtite in timpul extazului sunt numai si numai ale tale. Nici o femeie (si nici un barbat) nu poate simti ceea ce simti tu. Asa ca bucura-te de fiecare moment erotic si foloseste aceste clasificari pentru a experimenta si pentru a afla ce ti se potriveste. In final, vei avea numai de castigat!

Un articol de Andra Micu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.