Femeia perfecta

Perfectiunea in aparenta ei nu exista.

Articol preluat de pe Secretelefericirii.ro

1. Daca ar fi singura pe pamant, femeia perfecta s-ar incadra in ritmul biet al naturii, fara alte atributii – ce barbat ar fi acolo sa o considere perfecta? Daca ar exista unul, cu siguranta ar considera-o asa pret de cateva saptamani, luni sau maxim ani, reprofilandu-se apoi spre alte elemente, fie ele si fara suflu, sau spre propria-i persoana.

2. Daca ar exista numai doua femei pe pamant, s-ar antagoniza intre ele si conceptul s-ar spulbera in calea unui arc electric. Daca ar fi si un barbat aici, ar pendula intre ele si intr-un sfarsit ar sta negresit cu ambele – femeia perfecta poate fi construita din mai multe femei.

3. Daca ar exista doar toate femeile pe pamant, femeia perfecta ar fi cea hotarata sa isi faca schimbare de sex. Ea va fi perfecta pentru toate celelalte si va pieri, probabil, extenuata. Sa lasam schimbarea de sex la o parte si sa consideram ca mai e acolo un singur barbat veritabil: el va pieri, probabil, extenuat, fara timp de gandire la femeia perfecta.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

4. Daca ar exista toate femeile si toti barbatii, fix asa ca acum, ar realiza ca singura femeie perfecta e una voluminoasa, rotunda, cu tenul apos, care mai scoate flacari pe gura din cand in cand, usor inclinata, mereu in miscare, fiinta dihotomica cu un chip luminos si altul intunecat dar fara conotatii lugubre – e aceasta planeta care ne mai suporta, cu toate aerele noastre, cu tot dichisul nostru fals si toata debandata asta in cautarea perfectiunii.

Perfectiunea in aparenta ei nu exista. Femeia perfecta, totusi, e pretutindeni in jurul nostru, iar perfectiunea ei include si defectele, ce pot, fie vorba intre noi, sa valoreze chiar mai mult decat o tolba de calitati. Femeia cu pasiuni, cu priceperi, cu vorbe de duh venite din pestera sufletului, chiar incorporata intr-un ambalaj ce poate parea respingator, va inflori pentru cineva, la momentul oportun. Cand fondul a pierdut teren in fata formei, au aparut ispitele, cautarile, nelinistile. Forme perisabile, ce nu rezista probei timpului, se naruie precum castelele de nisip sub cateva valuri mai indraznete.

Citește și:

Dragi barbati, incercati sa nu mai umblati dupa iepuri de aur, precum Zare in cautarea fratelui sau, Cucu. Cautarea se prea poate sa se declare istovitoare si nu va garanteaza nimeni ca iepurele, odata prins la izvor, se va si transforma in ceea ce va doriti cu ardoare.

Coborati-va putin standardele si asteptarile, dati sanse femeilor ce nu par nici pe departe perfecte la prima vedere si s-ar putea sa fiti, de multe ori, surprinsi in cel mai placut mod cu putinta. E valabil si invers.

Perfectiunea, cand ne referim la femeie, trebuie redefinita. De azi, ea include defecte, ticuri, apucaturi ciudate, pasiuni, priceperi, talente. Viata e un mozaic, nimic nu e neted si frumos.

Totul se intampla cu precadere intr-un strat, in primii doi metri de la sol. Aici misuna miliarde de oameni, oameni perfecti, ce nu ar trebui sa se mai compare intre ei, sa mai fuga dupa fantasme, dupa forme, dupa constructii puerile.

Citește și:

You are pretty, you are good, you are perfect.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri